Ciprian Tătărușanu: Toată echipa a jucat slab, trebuie să facem puncte cu Basel

Ciprian Tătărușanu: Toată echipa a jucat slab, trebuie să facem puncte cu Basel
Portarul echipei Steaua București, Ciprian Tătărușanu, a declarat, marți seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, că toți jucătorii au evoluat slab și a precizat că "roș-albaștrii" trebuie să facă puncte cu FC Basel.
Publicat: 02/10/2013, 01:27
Actualizat: 02/10/2013, 08:51

Portarul echipei Steaua București, Ciprian Tătărușanu, a declarat, marți seară, după înfrângerea din meciul cu Chelsea Londra, scor 0-4, că toți jucătorii au evoluat slab și a precizat că „roș-albaștrii” trebuie să facă puncte cu FC Basel.

„E un scor dureros. Toată echipa a jucat slab. Mai avem șanse dacă facem puncte cu Basel. În seara asta Chelsea a jucat foarte bine, și-a creat foarte multe ocazii de gol. Nu prea am avut ce să facem în această seară. Neapărat trebuie să câștigam cu Basel. Nu cred că dacă era Pintilii puteam să facem un scor mai bun”, a spus Tătărușanu la Dolce Sport

Mijlocașul Nicușor Stanciu a afirmat că scorul este destul de mare: „Este un scor destul de mare, suntem foarte supărați pentru acest rezultat. Nu am reușit să facem un joc bun, îmi pare rău pentru echipă și pentru fanii care aveau alte așteptări de la noi. Nu știu dacă absența lui Pintilii a fost decisivă, cred că Filip l-a înlocuit destul de bine. Nu avem de ce să fim supărați nici pe Georgiervski, oricine putea fi în locul lui. Acesta nu este startul pe care ni l-am propus în competiție, suntem principalii vinovați pentru această situație. Nu știu care mai este obiectivul”.

Campioana României, Steaua București, a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în grupa E a Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, marți, pe Arena Națională, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa engleză Chelsea Londra. Golurile au fost marcate de Ramires ’19, ’55, Georgievski ’44 (autogol) și Lampard ’90.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase