Concursul prin care un copil din România se va antrena cu Lukas Podolski

Concursul prin care un copil din România se va antrena cu Lukas Podolski
Cartoon Network a lansat un concurs dedicat copiilor din România, al cărui câștigător va merge la un antrenament cu Lukas Podolski, atacantul echipei Arsenal Londra, anul acesta, la Londra, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Publicat: 27/05/2013, 17:18
Actualizat: 25/06/2013, 14:56

Cartoon Network a lansat un concurs dedicat copiilor din România, al cărui câștigător va merge la un antrenament cu Lukas Podolski, atacantul echipei Arsenal Londra, anul acesta, la Londra, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cartoon Network și atacantul echipei Arsenal Londra Lukas Podolski au lansat campania „Academia Cartoon Network”, care își propune să îi încurajeze pe copii să facă mișcare și să se distreze printr-o serie de sporturi și activități. În cadrul „Academiei Cartoon Network”, care se va desfășura vara aceasta în șapte țări europene, printre care și România, Cartoon Network lansează un concurs dedicat copiilor cu vârsta între 5 și 15 ani, care își pot demonstra talentul la fotbal și au șansa de a câștiga un antrenament la Londra cu Lukas Podolski.

Microsite-ul campaniei, www.CartoonNetwork.ro/academia-cn, va fi lansat pe 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului. Astfel, între 1 și 30 iunie, concurenții pot încărca clipuri în care își arată talentul la fotbal, iar în iulie copiii îi vor putea vota pe cei 20 de semifinaliști.

Câștigătorul va fi anunțat pe 23 iulie și va fi ales de juriul Digi Sport – partenerul media al campaniei. Juriul este format din Ilie Dumitrescu, Bogdan Socol, Andrei Niculescu și George Dobre.

Totodată, pe tot parcursul lunii iunie, Cartoon Network va difuza un program special în fiecare sâmbătă dimineața de la ora 10.05. Un antrenor va explica pe înțelesul copiilor cele mai faimoase tehnici de fotbal din lume, precum „Ruleta lui Zidane”, „Elasticul lui Ronaldinho” și „Pasul peste minge al lui Cristiano Ronaldo”. De asemenea, personajele Cartoon Network vor lua parte la diverse activități și competiții sportive, în episoade special alese din ‘Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Un show obișnuit” și „Laboratorul lui Dexter”.

„Ne dorim să-i facem pe copii să înțeleagă importanța unui mod de viață sănătos și îi încurajăm să împărtășească cu alți copii de vârsta lor preocupările legate de sport, într-un mediu sigur, în care se simt bine, cum e Cartoon Network”, spune Andreea Spasova, Marketing și PR Manager pentru Europa Centrală și de Sud Est, Rusia și Balcani. „Am avut o experiență extraordinară anul trecut, când peste un milion de copii au urmărit cele 800 de videoclipuri înscrise la concurs în șapte țări europene, și cred că interesul va fi chiar mai mare anul acesta”, a adăugat aceasta.

Fiecare dintre cele șapte țări participante la „Academia Cartoon Network” își va desemna câte un câștigător, iar copiii se vor antrena la Londra cu Lukas Podolski în a doua jumătate a acestui an.

Jucătorul german de origine poloneză și-a început aventura fotbalistică la vârsta de 6 ani și a devenit vedetă în Bundesliga evoluând pentru FC Koln și Bayern Munchen. A fost selecționat în echipa națională a Germaniei de peste 100 de ori, a jucat în trei Cupe Europene și în două Campionate Mondiale, iar acum este atacantul formației Arsenal Londra.

„Ceea ce face Cartoon Network e grozav, fiindcă nu ți se oferă multe ocazii de a câștiga un astfel de premiu. Dar cel mai important lucru este ca cei mici să joace fotbal oricând pot și să se distreze atunci când joacă”, spune Lukas Podolski.

Cartoon Network este televiziunea pentru copii care difuzează seriale de animație – atât comedii precum „Uimitoarea lume a lui Gumball”, „Să-nceapă aventura”, „Un show obișnuit” -, cât și seriale de acțiune și aventuri ca „Ben 10”, „Bakugan”, „Star Wars: The Clone Wars” și „Generator Rex”. Cartoon Network este disponibil în 26 de limbi, în 25 de versiuni separate din 166 de țări și în 260 de milioane de case din întreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

Digi Sport este televiziunea cu conținut sportiv a RCS&RDS, una dintre cele mai importante companii de pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și satelit din România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Polițistul care i-a împrumutat motocicleta Dianei Șoșoacă cere ajutor pe Facebook: „Eu am fost...
Cum arată casa în care locuiește Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Vila full smart are...
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
Mama fostei campioane olimpice la gimnastică a murit duminică într-un accident rutier
România introduce salariul minim european în acest an. Ciolacu: Termenul este 15 noiembrie
Nici vorbă de 100.000 euro! Câți bani primește Zanni, de fapt, pentru că a câștigat...
De ce oamenii nu zâmbeau în fotografii, în urmă cu 100 de ani. Care e...
Românii care nu vor beneficia de creşterea salariului minim
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
Mărturisirile cutremurătoare făcute de nepotul celor doi bătrâni din Iași, cărora le-a ars casa! „Au...
Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit...
Când se va circula pe autostradă între București și Sibiu? Informații despre viitoarea autostradă a...
Donald Trump, prima conferinţă de presă după ce juriul l-a găsit vinovat în cele 34...
Este fruct SAU legumă? Puțini știu despre AVOCADO că este de fapt...
Regulă în România pentru toți șoferii care fac ITP. Legea pe care scrie suspendare plăcuțe...
Trei rețete de salate pentru acest sezon. Conțin carne și pot înlocui preparatele sățioase de...
Zece activități de 1 Iunie 2024 pentru copii și părinți. Ce puteți face în familie...
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
Cu ce intenții a chemat-o Gagea pe Roberta în camera roșie? Ce părere are Sebastian...
Gheboasă a fost trimis în judecată. Ce acuzații i se aduc tapperului
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge pentru prima dată la țară. Vede un țăran și îl întreabă:...
O echipă de elevi din Galați participă la una dintre cele mai mari competiții de...
×