CONTROVERSĂ. Un jucător de tenis, criticat după ce a fost surprins la restaurant, deși anunțase că e în izolare: „Cât de egoist poți să fii?”

Redactor:
Daniel Matei
CONTROVERSĂ. Un jucător de tenis, criticat după ce a fost surprins la restaurant, deși anunțase că e în izolare: „Cât de egoist poți să fii?”
CONTROVERSĂ. Un jucător de tenis, criticat după ce a fost surprins la restaurant, deși anunțase că e în izolare: „Cât de egoist poți să fii?”. Sursa foto: Shutterstock

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev (7 ATP), a devenit ținta criticilor după ce a fost surprins într-un restaurant, cu toate că anunțase recent că va intra în izolare după ce a participat la turneul de tenis organizat de liderul mondial Novak Djokovic.

Printre cei care l-au criticat pe Zverev s-a numărat și colegul său de circuit Nick Kyrgios (40 ATP), care l-a acuzat pe german că ar fi „egoist”, potrivit tennis.com.

După ce a participat la turneul Adria Tour, organizat de Novak Djokovic și în urma căruia mai mulți tenismeni au fost diagnosticați cu COVID-19, Zverev a anunțat pe Instagram că, deși testele sale au ieșit negative, a decis să se autoizoleze pentru 14 zile pentru a evita să expună alte persoane.

Șase zile mai târziu, Zverev a fost filmat ascultând muzică într-un spațiu aglomerat, iar duminică au apărut pe internet imagini cu acesta într-un restaurant de pe Coasta de Azur.

Nick Kyrgios, acid la adresa lui Zverev

Jucătorul australian Nick Kyrgios, cunoscut pentru criticile sale la adresa mai multor jucători, a postat mai multe mesaje pe Instagram, acuzându-l de egoism pe Zverev.

„M-am trezit astăzi și am văzut tot mai multe lucruri controversate întâmplându-se în lume, dar ce mi-a atras atenția a fost să-l văd pe Sascha Zverev iar și iar. Cât de egoist poți să fii? Adică dacă ai curajul să postezi pe Twitter un mesaj prin care anunți că te vei autoizola pentru 14 zile și să îți ceri scuze că ai pus publicul în pericol, măcar ai curajul și să stai în casă acele 14 zile. Dumnezeule! Ia-ți iubita și stați în casă 14 zile. Lumea tenisului mă scoate din sărite, serios!”, a postat Kyrgios pe Instagram.

Alexander Zverev a participat la turneul Adria Tour, organizat de numărul 1 mondial, Novak Djokovic, în Serbia și Croația. În urma turneului, Djokovic, dar și alți jucători precum Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki și antrenorul liderului mondial, Goran Ivanisevic, au anunțat că au fost diagnosticați cu COVID-19.

Inchide