Cum explică Argăseală situația campioanei României la meciul din Ghencea cu CSM Iași

Cum explică Argăseală situația campioanei României la meciul din Ghencea cu CSM Iași
Publicat: 07/12/2014, 21:22

„A fost destul de greu, pentru că Iașiul s-a așezat pe două linii, a fost și o lipsă de concentrare în fața porții din partea noastră, dar Gâlcă până la urmă a mutat inspirat. Și pentru fani și pentru telespectatorii de acasă, pentru noi toți a fost un lucru deosebit. Am trimis către Clubul Sportiv al Armatei o adresă încă de vineri să ne întâlnim pentru a pune în aplicare hotărârea și mâine (n.r. – luni) ne vom întâlni. Nu știu dacă s-au solicitat negocieri, ar trebui să spună ei asta. Am solicitat la UEFA un punct de vedere și după ce vom primi răspunsul ne vom conforma în ceea ce privește echipamentul și numele. Cele două părți trebuie să cadă de acord. Noi vrem să punem în practică hotărârea în funcție de ce se va discuta mâine (n.r. – luni) vom vedea și pașii următori. Eu nu mă duc la nicio negociere, mă duc să pun planul în aplicare. Noi am vrut să arătăm bună credință și de aceea ne-am comportat așa”, a spus Argăseală.

Formația Steaua București a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iași, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4.

Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitură cu capul, fază la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspeților a fost eliminat după intrarea la Szukala. În minutul 90+7, a fost eliminat și Prepeliță, de la Steaua, după primirea celui de-al doilea cartonaș galben.

Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele și emblema lipsind și de pe tabela de marcaj. Pe tabela de marcaj, în locul siglei Stelei a apărut doar un chenar alb pe fond negru, sub care era scris „Gazde”. În ceea ce îi privește pe oaspeți, pe tabelă au apărut emblema și numele CSMS Iași. De asemenea, fotbaliștii Stelei nu au avut însemnele clubului pe echipamentul de antrenament și pe cel de joc. Pe echipamente s-a lipit o bandă adezivă neagră pentru a se acoperi însemnele FC Steaua. În plus, crainicul de la stadionul Stelei nu a folosit numele echipei, ci titulatura „formația campioană”.

Numele Steaua și sigla grupării bucureștene au lipsit și de pe foaia de joc, iar conducerea clubului a luat decizia să acopere numele echipei cu bandă neagră inclusiv pe îmbrăcămintea oficialilor.
La meci au asistat aproximativ 2.000 de spectatori.

Instanța supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua București înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.
Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua București înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua București SA.

Clubul de fotbal deținut de Gigi Becali a fost acționat în instanță în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” București, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi.

Tribunalul București a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menținută de Curtea de Apel București, în 20 decembrie 2013.

ICCJ a pronunțat miercuri o decizie finală în acest proces, dând câștig de cauză Clubului Sportiv al Armatei. Acesta a fost reprezentat de firma de avocatură Milcev Burbea, specializată în litigii pe proprietate intelectuală.

Printre pârâții din dosar a fost și producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanța supremă a decis și anularea contractului de licență încheiat de această societate cu clubul de fotbal, în 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
A murit starul rock and roll-ului. Este cel care i-a inspirat pe artiștii de la...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern