CUPA ROMÂNIEI la fotbal. Daniel Stanciu: Într-un fel îmi doream să jucăm cu Steaua

CUPA ROMÂNIEI la fotbal. Daniel Stanciu: Într-un fel îmi doream să jucăm cu Steaua
Publicat: 05/11/2014, 15:58

„Sincer, într-un fel îmi doream Steaua pentru că s-a vorbit foarte mult de acele incidente și mai puțin despre fotbal. Cred că Târgu Mureș a demonstrat că a jucat fotbal, că a avut foarte multe ocazii. Toți de la Târgu Mureș am avut o frustrare, deși câștigasem acel joc și în loc să ne bucurăm, citeam cu totul și cu totul altfel de lucruri”, a spus Stanciu.

Daniel Stanciu speră ca Raul Rusescu să își revină cât mai repede după accidentarea suferită la ochi. „Îmi pare rău ce s-a întâmplat, mai ales că Rusescu este un jucător cu care am colaborat, cu un caracter deosebit și orice jucător ar fi fost în locul lui nu era ok și sper să își revină cât mai repede, pentru că Steaua are nevoie de el”, a completat Stanciu.

Stanciu a afirmat că ASA pornește cu prima șansă în partida cu Petrolul Ploiești, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României – Timișoreana. „Consider că avem prima șansă, pentru că Târgu Mureș, pe propriul teren este invincibilă și am demonstrat că adversarii nu prea ne fac față. Avem un apetit deosebit de goluri multe și cred că vom ajunge cât mai sus. Dacă cei de la federație ar pune finala și la Cluj, atunci chiar am disputa finala de la egal la egal cu orice adversar”, a adăugat Stanciu.

Întrebat care este obiectivul echipei ardelene în acest sezon, Stanciu a răspuns că evitarea retrogradării. „Visăm să ne salvăm de la retrogradare. Eu am făcut un barem de 45 de puncte, iar cu fiecare punct acumulat, tot scade. Eu cred că la tot ce s-a investit în club, cred că ne dau dreptul să visăm acolo sus, coroborat cu toate problemele cu care se confruntă celelalte echipe, Petrolul, Astra, Dinamo și CFR, cred că ne putem gândi la mai mult”, a explicat Stanciu.

Programul complet al partidelor din Cupa României-Timișoreana este următorul:

CS Mioveni – CFR Cluj;

CS Universitatea Craiova – Steaua;

ASA Târgu Mureș – Petrolul Ploiești;

Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu.

Meciurile se vor desfășura într-o singură manșă, la 2, 3, 4 decembrie, pe terenul echipei mai slab clasate în ediția precedentă de campionat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase