Dan Nistor de la Pandurii, aproape de a fi transferat la Evian

Dan Nistor de la Pandurii, aproape de a fi transferat la Evian
Impresarul Lucian Marinescu a declarat, vineri, că mijlocașul Dan Nistor este aproape de a fi transferat de la Pandurii Târgu Jiu la echipa franceză Evian, gruparea gorjeană urmând să primească suma de 800.000 de euro, iar fotbalistul să semneze un contract pe o durată de patru ani cu noul său club.
Publicat: 16/08/2013, 18:38
Actualizat: 16/08/2013, 18:38

Impresarul Lucian Marinescu a declarat, vineri, că mijlocașul Dan Nistor este aproape de a fi transferat de la Pandurii Târgu Jiu la echipa franceză Evian, gruparea gorjeană urmând să primească suma de 800.000 de euro, iar fotbalistul să semneze un contract pe o durată de patru ani cu noul său club.

„Lucrurile sunt foarte înaintate și oamenii sunt foarte interesați. Au mai rămas puține detalii. De două luni lucrez la transferul lui și sper să se finalizeze. Suntem pe linie dreaptă. Mai este o chestiune legată de semnarea hârtiilor și mai sunt mici detalii din contractele respective. Am ajuns în final la suma de 800.000 de euro pentru transfer și poate după meciul cu Astra totul se va finaliza. Nistor ar urma să semneze pe patru ani”, a spus Marinescu, la Sport.ro.

La rândul său, președintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, tot vineri, că există o ofertă pentru mijlocașul Dan Nistor de la clubul Evian, dar jucătorul va pleca numai după meciurile pe care gorjenii le vor disputa în play-off-ul Ligii Europa, cu Sporting Braga, informează digisport.ro.

„E o cerere pentru Nistor, nu știu dacă se concretizează, a fost o ofertă de la Evian. Noi am dat OK-ul să se negocieze pentru 800.000 de euro, valabil până pe data de 31 august. A rămas ca noi să ne dăm acordul, dacă jucătorul s-a înțeles cu impresarul. Nistor poate pleca după cele două jocuri din play-off-ul Europa League cu Braga, așa ne-am înțeles. Am vorbit cu Pustai, mi-a spus că sunt soluții dacă pleacă Nistor”, a spus Marin Condescu.

Într-o intervenție telefonică la Sport.ro, Nistor a spus că își dorește să meargă la Evian, dar deocamdată, susține el, nu știe nimic de acest transfer. „Dacă voi fi transferat, voi juca cu nume mari ale fotbalului mondial, dar am mai fost eu transferat și pe la CFR, și pe la Malaga și pe la mai multe echipe și tot la Pandurii Târgu Jiu am rămas. Până punem pixul pe foaie mai este cale lungă. Cel mai aproape am fost de CFR, dar nu știu de ce nu s-a realizat transferul, poate cluburile nu s-au înțeles”, a declarat fotbalistul care mai are un an de contract cu Pandurii.

Întrebat ce își dorește mai mult, să plece imediat la Evian sau să rămână la Pandurii pentru play-off-ul Ligii Europa și apoi să se transfere, Nistor a răspuns: „Orice jucător își dorește să joace în play-off-ul Europa League, dar ținând cont că am o șansă așa de mare… Doamne-ferește, poate poimâine merg pe stradă și îmi cade cărămida în cap și nu mai am acea șansă. Ar fi o foarte, foarte mare dezamăgire pentru mine dacă nu s-ar realiza acest transfer.”

Dan Nistor, 25 de ani, evoluează la Pandurii din anul 2010. Anterior el a mai jucat la Internațional Curtea de Argeș și Dacia Mioveni. Evian evoluează în prima ligă franceză și a remizat, scor 1-1, cu Sochaux, în prima etapă a sezonului 2013/2014.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ruinele unui vechi oraș din Filipine au ieșit la suprafață în urma secetei