Dan Petrescu, reacție după ce CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB: „Au dat un gol din nimic, pur şi simplu!”

Publicat: 06/02/2023, 11:04

FCSB a câștigat cu 1-0 meciul de la CFR Cluj, golul fiind reușit de Malcom Edjouma, pe finalul partidei. Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor, crede că derby-ul ar fi trebuit să se încheie cu o remiză.

A fost un duel al portarilor. Ştefan Târnovanu a parat şuturile trimise de Ermal Krasniqi (12, 30) şi Emmanuel Yeboah (80, 81), iar Simone Scuffet a blocat ocazii clare: Andrei Cordea (15, 31) şi Octavian Popescu (51).

Cine a condus meciul CFR Cluj – FCSB: Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti). Arbitru video: Sorin Costreie (Buftea); arbitru asistent video: Mircea Orbuleţ (Bucureşti). Observatori: Octavian Şovre (Satu Mare) – CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) – LPF.

Dan Petrescu, reacție după ce CFR Cluj a pierdut derby-ul cu FCSB

„E clar că sunt supărat. O primă repriză în care FCSB a fost mai bună, a avut mai multe ocazii. Mi s-a părut că era meciul cu Slavia Praga. Și ei au venit peste noi, ne-au atacat, ne-au surprins cu pressing, iar noi am fost moi, de nerecunoscut. La pauză am vorbit puţin şi am arătat bine în repriza a doua. Nu ţin minte vreo ocazie a lui FCSB, dar, dacă n-am băgat-o noi în poartă, au dat ei un gol din nimic, pur şi simplu! Ăsta e fotbalul. Noi am avut cu Yeboah singur cu portarul, dacă îi dădea pasă lui Deac câştigam noi. Tot timpul cu FCSB sunt meciuri strânse.

Eu zic că FCSB a fost mai bună în prima repriză, iar noi în a doua. Un egal era corect. În primele meciuri din 2023 nu am luat gol, iar acum am luat în minutul 90. Acum suntem vulnerabili? Mergem înainte. Mai sunt 16 meciuri de jucat, suntem încă pe primul loc, dar sunt conştient că un 0-0 era mai bun inclusiv pentru moral”, a spus Dan Petrescu, potrivit DigiSport, după CFR Cluj – FCSB.

Am avut ocazii, prin Yeboah și Krasniqi, dar dacă la meciurile cu echipele bune nu bagi mingea în poartă când ai ocazia… E clar că ne lipsește un golgheter veritabil, asta vede toată lumea – Dan Petrescu

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase