Cum vrea FCSB să joace în Ghencea! Mihai Stoica: „Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile”

Publicat: 04/02/2023, 16:18

Cei de la FCSB vor să joace în Ghencea și au făcut din nou o cerere oficială. Care e răspunsul celor de la CSA?

Marcel Ciolacu, liderul PSD, e omul politic care ajută ca echipa lui Becali să evolueze pe arena din Bulevardul Ghencea.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit ce răspuns a primit cererea oficială a echipei sale pentru a activa în Ghencea.

Cum vrea FCSB să joace în Ghencea! Mihai Stoica: „Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile”

Ce a anunțat Mihai Stoica: „Am trimis o nouă solicitare. Am primit un răspuns ciudat. În prima parte argumentația e că nu sunt normele de aplicare a legii. Pe final ni se spune că în februarie se fac lucrări de mentenanță. Ce legătură are că nu sunt norme? Probabil că cineva are nevoie de o plasă de siguranță. Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci. Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile. Așteptăm normele, apoi ca lucrările de mentenanță să se desfășoare în condiții optime și… să se termine în acest secol”.

Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook, la finalul anului 2022:

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor.

Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri.

Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program.

Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc (n.r. – accesul) la bazele sportive ale statului. Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă.

Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă.

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc.

Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase