Dragomir: Au fost unii care au jurat pe Biblie și pe copii că mă vor vota, dar nu au făcut-o

Dragomir: Au fost unii care au jurat pe Biblie și pe copii că mă vor vota, dar nu au făcut-o
Publicat: 14/11/2013, 16:23
Actualizat: 14/11/2013, 16:23

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, la finalul Adunării Generale în cadrul căreia a pierdut alegerile în fața lui Gino Iorgulescu, că a fost trădat de șase oameni care i-au jurat pe Biblie că îl vor vota.

„Eu știu sigur cine m-a votat. Nu m-au votat curvele astea, pe care eu le-am ajutat cel mai mult în decursul timpului. O să vedeți că vă dau detaliile când mă duc la un post de televiziune. Nu o să mă duc până nu iau o emisiune la un post de televiziune care mi-a dat mulți bani. Dintre cei 11, șase sunt curve bătrâne. Ștefan a fost cel mai fair-play dintre toți. A spus că votează cu Gino, a făcut lobby pentru Gino și nu mi-a ascuns, dar au fost alții care mi-au jurat pe copii, pe Biblie și așa mai departe și au dat-o cotită. Așa e în viață. Cea mai mare greșeală a fost încrederea în oameni. Porumboiu a votat împotriva lui Gino, dar mai e unul care a votat pentru. Eu vorbesc la superlativ de ei, iar ăștia m-au curățat. Au venit doi care au spus că dacă nu votează împotriva mea, rămân fără serviciu. Categoric e vorba de presiuni politice”, a spus Dragomir, într-o conferință de presă, susținută după Adunarea Generală de alegeri.

Dumitru Dragomir a afirmat că nu se va certa cu oamenii politici care l-au susținut pe Gino Iorgulescu, deoarece nu vrea să i se fabrice dosare penale. „Îmi pare rău că am avut un program foarte bun, dar nu a contat aproape deloc, pentru că influența politică a fost majoră. Îi felicit și pe cei politici că au vrut să pună mâna pe fotbal și au pus. Aș fi foarte prost diplomat să mă apuc să vorbesc urât despre domnul Ponta, despre domnul Dragnea. Înseamnă că eu am fost politician două legislaturi degeaba. Îi felicit pentru cum au lucrat. Ce să fac, să bălăcăresc oamenii politici? Păi, ce minte aș avea eu?! Și dacă m-a deranjat întâlnirea de aseară dintre Gino, Ponta și Dragnea, sunt atât de mic, iar ei atât de tari, încât dacă mai vorbesc câte ceva și supăr mi-e frică că mă trezesc că pățesc precum Condescu. Mai bine merg pe blat. Eu am fost ca un șarpe, am avut gura mare, dar nu am avut venin”, a completat Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat că l-a rugat pe președintele FC Steaua, Valeriu Argăseală, să îl voteze pe Gino Iorgulescu la alegeri. „Chiar l-am rugat să-l voteze pe Gino înaintea mea. Nu voiam să câștig la ligă prin votul lui Gigi. Mai bine muream decât să fie votul lui Gigi câștigător. Niciodată nu m-a ajutat, e mâncător de rahat, dar niciodată nu m-a ajutat”, a adăugat Dragomir.

Fostul președinte al LPF a explicat că nu va începe un scandal mediatic împotriva noului conducător al ligii, Gino Iorgulescu, deoarece alegerile au fost câștigate corect. „Niciodată nu am simțit că voi pierde. Război mediatic în ceea ce îl privește pe Gino Iorgulescu nu o să fie niciodată. Să nu vă așteptați de la mine că îl voi ataca pe Gino Iorgulescu, pentru că eu sunt născut la țară, dar sunt un gentleman și nu pot pe un om care a concurat cu mine să-l defăimez. În primul rând nici nu știu ceva urât despre el și chiar dacă aș ști, dacă m-a înfrânt, ce demnitate am eu să dau într-un câștigător?! Eu sunt un înfrânt. Eu nu am să reclam nici la FIFA, nici la UEFA, nu o să reclam nici federația, nici pe noul președinte. Îl voi sprijini”, a menționat Dragomir.

Dragomir nu știe dacă va candida la viitoarele alegeri ale Federației Române de Fotbal, însă peste patru ani nu va participa la cele pentru LPF. „Mă duc la afacerile fiului meu. Să vedem ce Dumnezeu o să fac, s-ar putea să mă duc la un post de televiziune. Am două solicitări din partea a două cluburi mari de tot din această țară, dar nu mă voi duce la club. Nepoții mei, nevasta mea au nevoie de mine. Prea mult am plecat de acasă. Mă mai gândesc dacă voi candida la conducerea FRF, dar voi sprijini pe cine consider eu la timpul respectiv. S-ar putea să-i ajut pe cei din Liga a II-a să le aduc niște drepturi de televiziune mari, să concureze chiar cu Liga I. Am multe în mintea mea”, a subliniat Dragomir.

În urma unei propuneri aprobate în Adunarea Generală a LPF, Dumitru Dragomir va primi zece salarii compensatorii. „Mulțumesc foarte mult Adunării Generale, pentru că au propus să primesc zece salarii. Mi-au dat o pensie viageră de 150.000 de euro. Dacă îi pun la CEC voi trăi până la adânci bătrâneți din acești bani”, a povestit Dragomir.

Dumitru Dragomir crede că președintele FRF, Mircea Sandu, se va îmbăta de fericire pentru că Gino Iorgulescu a câștigat alegerile. „Cred că Mircea Sandu se matolește puțin, se îmbată, dar e treaba lui”, a conchis Dragomir.

Fostul conducător al FC Național, Gino Iorgulescu, a fost ales în funcția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegerile de joi pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996. Iorgulescu a primit 11 voturi, iar Dragomir 7.

Dumitru Dragomir era președintele LPF din 1996, fiind reales în această funcție în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, în noiembrie 2005 și în noiembrie 2009. La alegerile din 2000, Dragomir a primit 11 voturi, iar Gino Iorgulescu a obținut cinci voturi.

Prosport a relatat că Gino Iorgulescu, candidat la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întîlnit, miercuri seară, la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea și cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto