DRAMA prin care trece omul care a câștigat TOTUL cu Steaua: „E rău”

DRAMA prin care trece omul care a câștigat TOTUL cu Steaua: E rău
Publicat: 13/09/2015, 11:33

Digisport scrie că Gâlcă l-a rugat pe Mircea Sandu, care are o firmă de impresariat, să îl ajute să își găsească un nou angajament după despărțirea de Steaua.

„Am încercat să-l ajutăm, chiar dacă nu avem un angajament. Sfatul meu a fost, în momentul în care ne-am întâlnit, să nu-l intereseze partea financiară și că el trebuie să continue să antreneze.A antrenat la Steaua, a câștigat trofee. Acum, că va fi în țară, că va fi în străinătate, trebuie să antreneze și pe 10.000 de euro, 100.000 de euro. Văd că nu antrenează și asta este rău”, a declarat Mircea Sandu.

Fostul președinte FRF a mai precizat că, în afara lui Gâlcă, a încercat să găsească angajamente și pentru alți antrenori mari, dar care în momentul de față nu au echipe. „Sunt mulți antrenori buni pe care încerc să-i ajut, precum Lăcătuș, Dorinel Munteanu, Bogdan Steleași așa mai departe”, a mai spus Sandu.

Costel Gâlcă a reușit sezonul trecut, primul al său ca antrenor al unei echipe de seniori, să câștige toate cele trei trofee interne cu Steaua. Parcursul european a fost, însă, dezamăgitor, Steaua ratând calificarea în grupele Ligii Campionilor și în primăvara Europa League.