Dumitru Dragomir, curtat de Rapid pentru postul de președinte. „Acolo trebuie să fie în permanență scandal”

Dumitru Dragomir, curtat de Rapid pentru postul de președinte. Acolo trebuie să fie în permanență scandal
Publicat: 07/09/2014, 19:31

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a dezvăluit recent că a fost curtat de mai multe echipe din Liga 1 pentru a prelua postul de președinte, printre care și de Rapid.

„Am avut oferte din partea a trei cluburi, dintre care unul mi-a oferit un salariu de 40.000 de euro pe lună, cu toate că este unul dintre pricopsiții oameni ai acestei țări”, a dezvăluit Dragomir într-un interviu acordat Dolce Sport.

Cât privește propunerea venită din partea Rapidului, acesta a spus că a fost reticent din cauza datoriilor clubului.

„Voiam să mă duc cu cineva, să bag și eu la Rapid, dar nu ne duceam acolo să băgăm 3-4 milioane. Noi ne duceam să investim 30-40 de milioane și să fi făcut din Rapid ce-a făcut Gigi Becali cu Steaua în urmă cu câțiva ani de zile”, a spus el. „Adică aș fi transferat cei mai buni tineri jucători din țară și din străinătate. Banii ar fi fost recuperați pe traseu, dar când am văzut că datoriile se ascund… La Rapid, dacă nu s-ar întâmpla ce se întâmplă, n-ar fi Rapid. Acolo trebuie să fie în permanență scandal, să fie lipsă de bani…”, a adăugat Dragomir.

În plus, fostul oficial al LFP i-a criticat dur pe conducătorii cluburilor din Liga 1, catalogându-i drept „amatori”.

„Știți cum merge la noi? Ce spune stăpânul, aia face sluga”, a comentat el. „Patronii se cred toți împărați, cezari. Conducători în România… nu sunt trei care să se priceapă la treaba asta. Toți spun că se pricep la fotbal, dar habar n-au ce înseamnă să fii conducător. Trebuie să cunoști probleme tehnice și tu să faci echipa, nu să lași antrenorul, că el pleacă după șase etape. La noi, conducătorii nu fac decât să cheltuiască banii patronului”, a mai spus Mitică Dragomir.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase