EXCLUSIV | Ilie Năstase are COVID. S-a infectat după ce a fost în Turcia. Cum se simte fostul tenismen

EXCLUSIV | Ilie Năstase are COVID. S-a infectat după ce a fost în Turcia. Cum se simte fostul tenismen
Ilie Năstase are COVID / Sursă Foto: Mediafax Foto - Ilustrativ
Publicat: 24/11/2021, 19:28
Actualizat: 24/11/2021, 19:45

Fostul mare tenismen Ilie Năstase are COVID-19. Acesta ar fi contractat virusul într-o vacanță petrecută în Turcia.

Ilie Năstase s-a infectat cu SARS-CoV-2 în Turcia, unde a fost cu soția sa în vacanță, au declarat pentru Gândul surse apropiate fostului tenismen.

Fostul mare sportiv este vaccinat anti-COVID și a făcut o formă ușoară a bolii, au precizat sursele citate.

Fostul lider ATP spunea recent, într-un interviu pentru Corriere della Serra, că oamenii au început să se vaccineze de frică, în valul patru al pandemiei.

„E o mizerie ceea ce se întâmplă cu pandemia din România. Oamenii au început să se vaccineze de frică, dar este târziu. În fiecare zi mor 400-500 de oameni, guvernul a căzut, nu are cine să ia decizii pentru popor”, le-a spus Ilie Năstase jurnaliștilor de la Corriere della Serra.

Ilie Năstase a plecat în Istanbul cu soția sa după uriașul scandal în care l-a acuzat pe Ciprian Marica de faptul că l-a scos din fundația care-i poartă numele. Ilie și Ioana Năstase au petrecut câteva zile pe malul Bosforului, o destinație turistică agreată de cuplul Năstase, potrivit Prosport.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, preciza pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

Ciprian Marica a solicitat la Tribunal ca Ilie Năstase să nu mai facă parte din proiectul Fundației Ilie Năstase. Primul lider ATP a amenințat că va depune plângere la poliție! În cele din urmă cei doi s-au împăcat.

Ilie Năstase a ajuns la spital chiar după scandalul cu Ciprian Marica, după cum a recunoscut fostul mare sportiv. Celebrul fost tenismen a avut probleme medicale după ce a descoperit că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.

Ce avere are marele tenismen Ilie Năstase: „Eu nu număram câți bani aveam, număram cât cheltuiam”

Deși a recunoscut că este cheltuitor, averea lui Ilie Năstase este una semnificativă, câștigând milioane de dolari din tenis şi afaceri, arăta, în primăvara acestui an, Antena 3.

Ilie Năstase a vândut în urmă cu câteva luni un adevărat palat în zona Dorobanți , achiziționat dinainte de ’89, care i-ar fi mărit considerabil averea.

Fostul mare sportiv mai are şi o casă de vacanță pe malul marii, care valoarează sute de mii de euro. Locuința este una dintre preferatele tenismenului, unde își petrece timpul liber, la Mamaia.

Averea sa prosperă și la capitolul mașini. Potrivit ultimei declarații de avere, fostul tenismen are doi bolizi, o mașină de oraș, dar și un scuter.

Fostul mare tenismen deţine ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii în valoare de 100.000 de euro și tablouri de 50 de mii de euro. Mai are și depozite de 129.000 de euro, respectiv 35.000 de euro la bancă, și alți 187.000 de dolari tot la bancă.

Ilie Năstase se află în top 50 cei mai bogați jucători din tenis alături de Simona Halep, cu o avere de 15 milioane de dolari.