FCSB s-a impus cu 1-0 în fața CSU Craiova. Meci nebun cu două eliminări. Titlul se joacă duminică seara

FCSB s-a impus cu 1-0 în fața CSU Craiova. Meci nebun cu două eliminări. Titlul se joacă duminică seara
Publicat: 15/05/2018, 08:24

Roș-albaștrii mai au o șansă de a câștiga titlul de campioni, dacă în ultima etapă ,CFR pierde sau face egal în meciul cu Viitorul, iar FCSB se impune în fața Astrei.

Golul care o menține pe FCSB în lupta pentru titlu a fost marcat de Filipe Teixeira (86), după o eroare a lui Vladimir Screciu, abia intrat pe teren.

FCSB a terminat meciul în zece oameni, Junior Morais fiind eliminat în min. 90+5, pentru al doilea cartonaș galben. FCSB a mai avut un jucător eliminat, pe Mihai Pintilii (90), acesta aflându-se pe banca de rezerve.

Alexandru Mitriță a ratat singur cu portarul Cristian Bălgrădean (ex-CSU Craiova), în min. 14, Alexandru Băluță a avut și el o ocazie bună (25), după un corner, Tiago Ferreira a reluat cu capul (50), dar Bălgrădean a respins în transversală, portarul oaspeților remarcându-se și la șutul lui Hristo Zlatinski (68).

FCSB a avut oportunități de gol prin Filipe Teixeira (41, 79) și Florin Tănase (45).

Este primul său eșec suferit de olteni pe noul stadion ”Ion Oblemenco”.

CSU Craiova a obținut un singur punct în ultimele patru etape.

FCSB a obținut trei victorii în cele patru confruntări cu craiovenii din acest campionat, 1-1 și 5-2 în sezonul regulat, 2-0 și 1-0 în play-off.

CS Universitatea Craiova – FCSB 0-1 (0-0), stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova

A marcat: Filipe Teixeira (86).

Cartonaș roșu: Mihai Pintilii (FCSB, 90), Junior Morais (FCSB, 90+5).

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Satu Mare), Valentin Avram (București); arbitru de rezervă: Iulian Dima (București)

Observator: Nicolae Marodin (București) – CCA (jurnalul.ro)

FOTO: PROSPORT