Femeia care a legat TORȚE de propriul COPIL a fost judecată. Ce PEDEAPSĂ a primit pentru că a încercat SĂ FENTEZE măsurile de securitate

Femeia care a legat TORȚE de propriul COPIL a fost judecată. Ce PEDEAPSĂ a primit pentru că a încercat SĂ FENTEZE măsurile de securitate
Publicat: 28/11/2018, 15:37

Scena șocantă s-a petrecut cu câteva ore înainte de startul returului Cupei Libertadores dintre River Plate și Boca Juniors, meci care trebuia să se dispute la Buenos Aires, Argentina. În ziua partidei, o mamă a dorit să profite de copilul său, întrucât măsurile de securitate nu sunt la fel de stricte asupra minorilor precum asupra adulților, și a legat mai multe torțe în jurul propriului copil cu care plănuia să meargă pe stadion.

Un trecător a filmat scena, iar fimul s-a viralizat rapid. Femeia a fost identificată câteva ore mai târziu, a fost arestată și pusă sub acuzația de punere în pericol a unui minor.

La câteva zile distanță, femeia și-a primit și sentința. Acuzata a primit doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, după ce a ajuns la o înțelegere cu procurorii. În plus, ea va presta muncă în folosul comunității și va urma un tratament psihologic, ca parte a înțelegerii. Inițial, femeia risca până la opt ani de închisoare cu executare. Partida retur din finala Copei Libertadores a fost amânată de două ori din cauza incidentelor grave provocate de suporterii lui River, care au atacat autocarul jucătorilor de la Boca Juniors, iar mai mulți jucători au fost răniți. În tur, meciul s-a terminat cu scorul de 2-2.

Pe pagina de Twitter, MARCA Claro Argentina, scrie că meciul se va juca în afara Argentinei, iar data va fi una dintre 8 sau 9 decembrie. Varianta cel mai des vehiculată este Paraguay, la Asuncion. În anunțul oficial, mai este precizat faptul că cei de la CONMEBOL vor asigura toate cheltuielile a 40 de persoane, care vor face parte din delegația celor două echipe.

Foto: Captură