Focar de COVID-19 la o echipă din Liga 1. 10 fotbaliști și 5 membri ai staff-ului, testați pozitiv

Focar de COVID-19 la o echipă din Liga 1. 10 fotbaliști și 5 membri ai staff-ului, testați pozitiv
Focar de COVID-19 la o echipă din Liga 1. 10 fotbaliști și 5 membri ai staff-ului, testați pozitiv
Publicat: 04/12/2020, 14:02

Partida dintre Viitorul și Hermannstadt, programată duminică, de la ora 18:00, în etapa a XII-a a Ligii 1, a fost amânată din cauza faptului că la gruparea din Sibiu există un focar de COVID-19. DSP a început, deja, o anchetă epidemiologică.

FC Hermannstadt a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat că în cadrul lotului, potrivit ultimelor teste pentru coronavirus, s-au descoperit 15 cazuri de infectare.

Din păcate, la ultimele testări COVID-19 efectuate în conformitate cu protocolul sanitar în vigoare, au fost depistate 15 persoane pozitive din care 10 fotbaliști și 5 membri ai staff-ului A.F.C.Hermannstadt. La aceștia se adaugă și celelalte cazuri înregistrate la testarea precedentă. În prezent, fotbaliștii și membrii staff-ului FCH depistați pozitiv, se află în izolare și au început tratamentul recomandat de specialiștii DSP”, se arată în comunicatul emis de club.

În aceste condiții, FC Hermannstadt a solicitat amânarea partidei cu Viitorul, iar Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), dată fiind situația, a acceptat.

Anamaria Prodan s-a infectat cu COVID-19 după o ședință la Sibiu, cu oficialii și jucătorii echipei din Liga 1

În urmă cu o săptămână, GÂNDUL.RO anunța, în exclusivitate, că Anamaria Prodan s-a infectat cu coronavirus și că s-a autoizolat (TOATE DETALIILE AICI). Impresara ar fi contractat COVID-19 la Sibiu, unde a avut o ședință cu oficialii clubului, dar și cu jucătorii lui FC Hermannstadt.

Agentul de jucători a început să aibă simptome la scurt timp întrevedere și, ulterior, și-a făcut testul pentru coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv.

A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment”, a declarat pentru GÂNDUL.RO o persoană din anturajul agentului.

Între timp, impresara și-a revenit, dar a trecut prin momente cumplite.

Reamintim faptul că Anamaria Prodan este acționar la FC Hermannstadt prin fiica sa, Rebecca. Aproape toți jucătorii de la echipa sibiană sunt reprezentați de ea, iar antrenorul, Ruben Albes, a fost adus grație relațiilor pe care agentul le-a dobândit peste hotare de-a lungul timpului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase