Fotbalistul Arda Turan a bătut un jurnalist, în avionul naționalei Turciei

Fotbalistul Arda Turan a bătut un jurnalist, în avionul naționalei Turciei
Publicat: 06/06/2017, 17:48

Turan l-a acuzat pe jurnalistul sportiv turc Bilal Mese că scrie minciuni despre el și alți jucători, l-a prins de gât și l-a lovit în timp ce îl insulta. Ceilalți jucători și staff-ul aflat în avion au intervenit pentru a-l calma pe mijlocașul Barcelonei. Turcia a remizat, 0-0, într-un meci amical jucat cu naționala Macedoniei. Acum, presa turcă scrie că Terim l-a lăsat acasă pe Turan, care nu va face parte din lotul Turciei pentru meciul cu Kosovo, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Într-un mesaj pe Instagram, internaționalul turc a precizat că poate accepta orice critică la modul în care joacă fotbal, dar niciodată nu tolerează insulte împotriva onoarei sale și a familiei sale.

„Nu poți ataca caracterul, familia și valorile unei persoane. Sunt oameni care nu pot uita astfel de lucruri. Îi înțeleg pe jurnaliștii care îmi critică jocul. Asta este o profesie, este normal. Dar nu voi permite atacuri la familia și la valorile mele. Cine îmi va atinge onoarea și familia va obține un răspuns pe măsura puterilor și capacităților pe care Dumnezeu mi le-a dat”, a scris Arda Turan.

Internațional turc din august 2006, Arda Turan a strâns 96 selecții și 17 goluri în tricoul naționalei „semilunei”.