Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de-a 13-a ediţie! Printre nominalizați se află Elisabeta Lipă

Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de-a 13-a ediţie! Printre nominalizați se află Elisabeta Lipă
Publicat: 11/10/2023, 11:08

Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport cu rang de secretar în stat, alături de foștii fotbaliști Bănel Nicoliță și Emil Săndoi se numără printre nominalizaţii premiilor de la Gala Performanţei şi Excelenţei, ajunsă în acest an la cea de-a 13-a ediţie, care va avea loc miercuri, 18 octombrie.

De-a lungul anilor, scena evenimentului s-a bucurat de prezenţa celor mai mari nume mari sportul românesc, precum Helmuth Duckadam, Ilie Năstase, Marian Drăgulescu, Octavian Bellu, Mirel Rădoi, Ianis Hagi, Doina Melinte, Amatto Zaharia, Carmen Tocală, Ianis Hagi, Camelia Potec, Mihai Leu sau Ana Maria Brânză.

În acest an, Gala Performanţei şi Excelenţei are loc în Otopeni, la centrul de evenimente condus de Nicuşor Stan şi este organizată în premieră de Andreea Sandu, nepoata fostului internaţional şi preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

Gala Performanţei şi Excelenţei, ajunsă în acest an la cea de-a 13-a ediţie! Printre nominalizați se află Elisabeta Lipă

Andreea s-a făcut remarcată pentru realizările sale: se află printre cele 100 persoane ce deţin diplomă IATA emisă la Geneva pentru specializarea turism, a reuşit sa creeze agenţia de turism VIP Business Voyage & Events prin care oferă consiliere în turism și servicii personalizate, organizări de evenimente unice în ţara noastră prin sejururile luxoase oferite cadou și alte surprize, având la bază experiența, promptitudinea, cercetarea și informarea continuă.

În acest an, evenimentul va fi prezentat, de una dintre cele mai apreciate artiste din România, Alexandra Velniciuc. Televiziune, teatru, film, seriale, spectacole, sunt cuvintele ce o definesc cel mai bine pe actrița Teatrului Elisabeta din București și de Filip George, om de televiziune, organizator de evenimente, PR.

Premiile Galei Performanței & Excelenței sunt fondate și țin de un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește sa aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice a căror performanță și a căror creativitate a strălucit în domenii precum artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, antreprenoriat, designul vestimentar, beauty, media.

De-a lungul celor peste 16 ani de activitate de realizator și producător TV, fosta tenismenă a invitat în emisiunile ei personalități din toate ariile vietii sportive, beauty, antreprenoriale, culturale si sociale din România În 2010 a organizat prima ediție a Galei unde a oferit personalităţilor premiile emisiunii, votate an de an de telespectatori, prin rating și vizualizări.

La Gala Performanței & Excelenței s-au aflat și se vor regăsi mereu și oameni care mișcă lucruri în România, dar care poate nu sunt atât de vizibili în media. Este vorba despre oameni care desfășoară campanii sociale și ajută mii de persoane, oameni care fac proiecte de educație adresate copiilor defavorizați, antreprenori de succes in domeniile lor de activitate ce dezvolta și fac Romania mai frumoasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Imagini deprimante cu mormântul Stelei Popescu! Cum arată locul de veci, la aproape 7 ani...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Vali Vijelie, părăsit de soție după ce a văzut pozele din CANCAN.RO. „Fiecare își vede...
Noi detalii cutremurătoare despre moartea lui Naomi. Ce au scos la iveală prietenii apropiați
ANIMAŢIE. Cu cât creşte distanţa de frânare la o viteză de 50 km/h, în condiţii...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă din Marea Britanie, sfâșiată de urs pe Transfăgărășan! Femeia a scos mâna pe geam...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Polonia susţine că este pregătită să găzduiască arme nucleare ale NATO
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
Elena Udrea e distrusă. Ce i s-a întâmplat în închisoare
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Cum să alegi parfumurile pentru orice preferință?
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
A fost găsit craterul din care s-a desprins „a doua Lună” a Pământului