Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de-a 13-a ediţie! Printre nominalizați se află Elisabeta Lipă

Gala Performanţei şi Excelenţei a ajuns în acest an la cea de-a 13-a ediţie! Printre nominalizați se află Elisabeta Lipă
Publicat: 11/10/2023, 11:08

Elisabeta Lipă, preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport cu rang de secretar în stat, alături de foștii fotbaliști Bănel Nicoliță și Emil Săndoi se numără printre nominalizaţii premiilor de la Gala Performanţei şi Excelenţei, ajunsă în acest an la cea de-a 13-a ediţie, care va avea loc miercuri, 18 octombrie.

De-a lungul anilor, scena evenimentului s-a bucurat de prezenţa celor mai mari nume mari sportul românesc, precum Helmuth Duckadam, Ilie Năstase, Marian Drăgulescu, Octavian Bellu, Mirel Rădoi, Ianis Hagi, Doina Melinte, Amatto Zaharia, Carmen Tocală, Ianis Hagi, Camelia Potec, Mihai Leu sau Ana Maria Brânză.

În acest an, Gala Performanţei şi Excelenţei are loc în Otopeni, la centrul de evenimente condus de Nicuşor Stan şi este organizată în premieră de Andreea Sandu, nepoata fostului internaţional şi preşedinte al FRF, Mircea Sandu.

Gala Performanţei şi Excelenţei, ajunsă în acest an la cea de-a 13-a ediţie! Printre nominalizați se află Elisabeta Lipă

Andreea s-a făcut remarcată pentru realizările sale: se află printre cele 100 persoane ce deţin diplomă IATA emisă la Geneva pentru specializarea turism, a reuşit sa creeze agenţia de turism VIP Business Voyage & Events prin care oferă consiliere în turism și servicii personalizate, organizări de evenimente unice în ţara noastră prin sejururile luxoase oferite cadou și alte surprize, având la bază experiența, promptitudinea, cercetarea și informarea continuă.

În acest an, evenimentul va fi prezentat, de una dintre cele mai apreciate artiste din România, Alexandra Velniciuc. Televiziune, teatru, film, seriale, spectacole, sunt cuvintele ce o definesc cel mai bine pe actrița Teatrului Elisabeta din București și de Filip George, om de televiziune, organizator de evenimente, PR.

Premiile Galei Performanței & Excelenței sunt fondate și țin de un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care dorește sa aducă în acest fel recunoaștere acelor personalități publice a căror performanță și a căror creativitate a strălucit în domenii precum artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, antreprenoriat, designul vestimentar, beauty, media.

De-a lungul celor peste 16 ani de activitate de realizator și producător TV, fosta tenismenă a invitat în emisiunile ei personalități din toate ariile vietii sportive, beauty, antreprenoriale, culturale si sociale din România În 2010 a organizat prima ediție a Galei unde a oferit personalităţilor premiile emisiunii, votate an de an de telespectatori, prin rating și vizualizări.

La Gala Performanței & Excelenței s-au aflat și se vor regăsi mereu și oameni care mișcă lucruri în România, dar care poate nu sunt atât de vizibili în media. Este vorba despre oameni care desfășoară campanii sociale și ajută mii de persoane, oameni care fac proiecte de educație adresate copiilor defavorizați, antreprenori de succes in domeniile lor de activitate ce dezvolta și fac Romania mai frumoasă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor