Hagi, mesaj cu trimitere la Becali înaintea meciului cu APOEL: „V-a obișnuit cineva cu bani. Bani, bani, doar asta contează pentru voi”

Hagi, mesaj cu trimitere la Becali înaintea meciului cu APOEL: „V-a obișnuit cineva cu bani. Bani, bani, doar asta contează pentru voi
Publicat: 31/07/2017, 00:34

Costache a penalizat echipa lui Hagi, după o cursă de 50 de metri, marcând singurul gol al partidei în minutul 82: „Din păcate, nu avem nici șansă, dar mergem înainte. Fiecare meci e un test. Când pierzi meciul de maniera cum am pierdut azi… am ratat 100 de ocazii. Echipa a făcut un joc bun. Cred că prin schimbările pe care le-am făcut am vrut să aduc un plus, dar ei au intrat confuzi. Eric știe fotbal, dar mai are de muncit. Joacă din talent, dar condiția fizică e…”, a declarat Hagi la DigiSport.

Viitorul a reușit o victorie cu 1-0, în tur, cu APOEL, datorită golului lui Cristi Ganea. Totuși, Hagi e precaut înaintea celui de-al doilea meci: „Returul începe de acum, să vedem cum facem, cum mergem. Încercăm să trecem turul. Să vedem. Eu cred că Viitorul e o echipă românească, importantă pentru România. Jucăm pentru România și vrem să ne calificăm”.

Iritat de o întrebare, Hagi a izbucnit și a făcut trimitere la Gigi Becali: „Eu mă gândesc doar la muncă, voi vă gândiți la bani. Eu sunt cu munca. Socoteala e simplă. Cât dai, atât plătești. V-a obișnuit cineva cu bani. Bani, bani, doar asta contează pentru voi”, a adăugat antrenorul Viitorului.