Hagi: Sunt nevoit să pun presiune pe jucătorii mei, deoarece nu avem suporteri care să o facă

Hagi: Sunt nevoit să pun presiune pe jucătorii mei, deoarece nu avem suporteri care să o facă
Publicat: 07/04/2015, 16:01

„Suntem pe drumul bun, din ce în ce mai bine, marcăm goluri, ne impunem, suntem agresivi și sperăm să mergem în continuare la fel. Vrem să devenim o echipă bună, cu jucători care au calități. Ăsta e spiritul meu, pe care vreau să-l aduc echipei, să-l implementez în sânul jucătorilor, iar ei merg pe drumul care îmi place. Le creez această presiune tot timpul, pentru că ea trebuie să existe, deoarece nu am suporteri. Eu sunt suporterul care le creează presiune jucătorilor, pentru ca ei să crească”, a spus Hagi.

Gheorghe Hagi a afirmat că gruparea pe care o pregătește trebuie să profite de rezultatele bune obținute în ultima perioadă în Liga I și să o învingă și pe Gaz Metan Mediaș, în meciul contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

„Am trecut cu bine de prima deplasare grea din această săptămână. Ne-am întors cu victorie și suntem bucuroși, dar nu avem mult timp să ne bucurăm, pentru că jucăm cu o altă echipă care are nevoie de puncte. Sunt meciuri grele, unde trebuie să ne gândim la toate detaliile. Trebuie să facem un meci foarte bun. Tot timpul ne-a mers foarte greu cu Gaz Metan, dar trebuie să profităm de momentul bun pe care îl avem. Sper să luăm cele trei puncte în lupta pe care o avem de la începutul campionatului”, a spus Hagi.

Tehnicianul a menționat că obiectivul echipei sale nu este calificarea în cupele europene, chiar dacă a depus dosarul pentru obținerea licenței UEFA, care ar permite participarea în sezonul continental viitor. „Obiectivul nu este calificarea în cupele europene. Am un obiectiv de puncte împreună cu echipa, iar obiectivul nostru este să ne salvăm și să rămânem în prima ligă. Am o experiență și o vârstă și nu îmi permit să nu rămân cu picioarele pe pământ. Eu am luat echipa când avea trei puncte și am spus că vreau să transform înfrângerile în victorii. Până acum s-a întâmplat, iar lucrurile merg bine”, a subliniat Hagi.

Partida FC Viitorul – Gaz Metan Mediaș, contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I, se va disputa, miercuri, de la ora 19.15.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase