Ibrahimovici nu a putut îndeplini ultima dorință a unui băiețel de 8 ani bolnav de leucemie

Ibrahimovici nu a putut îndeplini ultima dorință a unui băiețel de 8 ani bolnav de leucemie
Publicat: 13/11/2013, 14:17
Actualizat: 10/08/2014, 23:48

Fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovici nu a putut îndeplini ultima dorință a unui băiețel muribund, în vârstă de 8 ani, scrie Daily Mail.

Hajrudin Kamenjas, care suferă de leucemie și căruia doctorii îi mai dau maximum o lună de trăit, a mers din Bosnia natală până la Paris, unde joacă Ibrahimovic, pentru a se întâlni cu idolul său.

Din păcate, deși Hajrudin și familia lui au mers chiar pe stadionul lui PSG, aceștia nu s-au putut întâlni cu Ibrahimovic, deoarece jucătorul era accidentat și nu a jucat în partida respectivă.

În plus, întâlnirea nu a fost posibilă nici după meci sau a doua zi, stafful lui PSG spunând că jucătorul este „foarte ocupat”. Până la urmă, Hajrudin a trebuit să se resemneze cu gândul că nu își poate întâlni idolul și s-a întors în Bosnia.

„Nu am reușit să îi îndeplinesc ultima dorință a fiului meu, iar acest lucru doare”, a declarat mama lui Harujdin.

Cu toate acestea, la scurt timp după ce s-a întors în Bosnia, Harujdin a primit un tricou semnat de Ibrahimovic și un scurt mesaj video de la acesta. „Salut, Harujdin, eu sunt Zlatan. De când am auzit de tine, m-am gândit mult la tine. Îmi pare rău, nu pot să vin, dar am un cadou pentru tine: un tricou semnat. Să știi că mă gândesc mult la tine”, a declarat Ibrahimovic în clip.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase