Imagini incredibile la EuroBasket-ul de la Cluj: Suporteri români au ars un steag al Ungariei și s-au întors cu spatele în timpul imnului maghiarilor

Publicat: 05/09/2017, 22:33

Mai mulți suporteri ai echipei naționale de baschet a României au aprins, marți, un steag al Ungariei pe platoul din fața Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, înaintea partidei dintre cele două reprezentative din cadrul Grupei C a Campionatului European de Baschet, EuroBasket 2017.

Focul a fost stins de către jandarmi.

Purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj, Marius Ardelean, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că nu a fost identificată persoana care a dat foc steagului Ungariei.

Grupul de suporteri, format în majoritate din membri ai galeriilor sportive ale clubului „U” Cluj, a participat la meci, iar în momentul intonării imnului Ungariei, aceștia s-au întors cu spatele la terenul de joc.

În momentul intonării imnului României, un grup de suporteri ai Ungariei s-a întors, la rândul lor, cu spatele la teren, iar câțiva au făcut gesturi obscene.

Pe parcursul jocului, grupul de suporteri români a scandat „Ținutul Secuiesc, pământ românesc” și a cântat „Treceți batalioane române Carpații”, iar suporterii maghiari au scandat „Ria, Ria, Hungaria”.

România și Ungaria joacă, marți, la Cluj-Napoca meciul direct din cadrul EuroBasket 2017.

FOTO: maszol.ro

Video: Revista Ultra

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase