Ioan Becali: „Stoichiță e zero ca antrenor și ca om. Să spună el «ce vă interesează cu cine am vorbit?», ca și cum ar fi Mourinho?”

Ioan Becali: Stoichiță e zero ca antrenor și ca om. Să spună el «ce vă interesează cu cine am vorbit?», ca și cum ar fi Mourinho?
Publicat: 01/05/2012, 16:51
Actualizat: 01/05/2012, 16:51

Fostul impresar Ioan Becali l-a criticat, marți, pe antrenorul Stelei, Mihai Stoichiță, care a fost surprins în timpul partidei cu Rapid vorbind la telefon de pe banca tehnică, declarând despre el că este zero atât ca antrenor și ca om pentru că acceptă să fie sunat de patron în timpul meciurilor.

„Ce s-a întâmplat în ultimele zile cu telefoanele este de râsul lumii, dar eu nu înțeleg de ce presa dă vina pe Gigi. El poate să dea telefoane oricui și oricând. Important este cel care răspunde la telefon. Auzi răspuns la el, «vorbesc cu cine vreau eu la telefon». Păi vorbești, dar nu de pe bancă, mă băiatule. Gigi poate să facă ce vrea, pentru că dă banii. Prost este ăla care răspunde la telefon. La Steaua vin milogii, falșii și oamenii fără caracter și fără coloană vertebrală. Pentru mine, Stoichiță este zero. Și ca om, și ca antrenor”, a spus Ioan Becali, la Dolce Sport.

Ioan Becali consideră că Mihai Stoichiță are un caracter slab. „Eu nu critic patronul, eu critic un caracter de antrenor slab. Oameni care probabil… Ca să își salveze pâinea de la gură, pâinea copiilor sunt obișnuiți să facă orice. Să spună el «ce vă interesează cu cine am vorbit?», ca și cum ar fi Mourinho? Păi asta poate să o spună Mourinho. Dar nu Stoichiță, băi fraților. Am ajuns să ne scufundăm, de asta avem și fotbalul pe care îl avem”, a subliniat Becali.

Ioan Becali a afirmat că după un asemenea moment nu l-ar lua pe Mihai Stoichiță ca antrenor nici măcar în Liga a II-a. „De asta nu avem antrenori în lume, pentru că sunt atât de falși. Vorbești cu cine vrei, dar nu de pe bancă! Nu s-a pomenit în lume, în afara unor cazuri speciale, ca cineva de pe bancă să vorbească la telefon. Eu nu știu cum acest antrenor poate să antreneze. Eu, dacă aș avea echipă de Divizia B, nu aș lua un asemenea antrenor. Acolo conduci echipa, nu vorbești la telefon. Și în ce postură, să fie văzut… Incredibil!”, a completat Becali.

Comparativ cu Stoichiță, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraș, este considerat de Ioan Becali ca un tehnician ce are coloană vertebrală. „Pentru mine, Grigoraș este un antrenor care are coloană vertebrală. Dacă e ceva, după cinci-șase etape omul pleacă”, a adăugat fostul impresar.

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiță, a fost surprins de camerele TV în timpul meciului cu Rapid, disputat, duminică, în etapa a XXVIII-a a Ligii I, când vorbea la telefon. După două minute de la discuția telefonică, Stoichiță l-a schimbat pe atacantul Mihai Costea cu mijocașul Tiberiu Bălan.

Stoichiță a negat la finalul partidei că în timpul meciului cu Rapid că ar fi fost de finanțatorul Gigi Becali, precizând că telefonul primit a fost de la un colaborator pe care îl avea în tribună. „M-a sunat pe bancă un colaborator pe care îl am în tribună mereu să-mi spună ce nu pot obseva la nivelul gazonului. Când vorbesc cu Gigi Becali, vorbesc prin intermediul lui Mihai Stoica. Gigi nici nu știe numărul meu de telefon pentru că atunci când îl sun nu-mi răspunde”, a spus atunci Stoichiță.

Nici Gigi Becali nu a confirmat că a discutat la telefon cu angajatul său, însă presa sportivă a scris că Stoichiță a fost sunat de patronul Stelei pentru a opera modificări în echipă în timpul derbiului cu Rapid, scor 1-1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ruinele unui vechi oraș din Filipine au ieșit la suprafață în urma secetei