Larisa Iordache, noua campioană la bârnă, în Cupa Mondială de la Cairo

Larisa Iordache, noua campioană la bârnă, în Cupa Mondială de la Cairo
Gimnasta Larisa Iordache (FOTO: Facebook)
Publicat: 06/06/2021, 21:40
Actualizat: 06/06/2021, 21:41

Larisa Iordache (24 de ani) este noua campioană mondială la bârnă, reuşind să câştige astfel a doua medalie la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Cairo, după medalia de bronz obţinută la paralele.

Duminică, gimnasta Larisa Iordache a obținut  medalia de aur la bârnă, la Cupa Mondială Challenge, de la Cairo. Sportiva  a obținut cea mai mare notă, 13.366, cu care a obţinut medalia de aur, fiind urmată de Diana Varinska, Ucraina, şi de Zeyna Ibrahim, Egipt.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Federaţiei Române de Gimnastică.

Sâmbătă, Larisa Iordache a fost medaliată şi cu bronz la paralele (13.166).

În finala masculină de la paralele, Andrei Muntean s-a clasat pe locul 8, notat cu 12,300, după ce se calificase cu a patra notă.

Gimnasata a avut unele probleme de sănătate anul acesta.

Citește și: Larisa Iordache a ajuns la spital cu febră și dureri după calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. „Larisa a concurat nefiind în cea mai bună formă fizică”

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, miercuri, 21 aprilie 2021, la JO de la Tokyo, de pe al doilea loc calificant disponibil la individual-compus, la CE de la Basel.

Larisa Iordache, împreună cu Maria Holbură şi Marian Drăgulescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar competiţia de la Cairo este ultima lor verificare înaintea plecării în Japonia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase