Leo Messi e așteptat la Brașov! „E clar, o nebunie! Pentru bucuria fotbalului și pentru ce ar însemna pentru toată țara asta, mi l-aș dori”

Publicat: 27/01/2023, 08:00

Antrenorul lui FC Brașov ține de mic cu Argentina, a văzut „ pumele” live în finala Mondialului din Qatar, idolul lui este Maradonna, iar dacă ar avea bani l-ar aduce la echipa de sub Tâmpa pe Leo Messi.

Dan Alexa se poate considera un norocos! Tehnicianul Brașovului a fost spectator la cel mai frumos meci din istoria recentă a fotbalului modern, finala Campionatului Mondial din Qatar, Argentina – Franța.

Alexa a închis ochii și a visat pentru câteva clipe ce superstar ar aduce la echipa sa.

Leo Messi e așteptat la Brașov! „E clar, o nebunie! Pentru bucuria fotbalului și pentru ce ar însemna pentru toată țara asta, mi l-aș dori”

După Mondialul din Qatar, Alexa, al cărui idol este Maradonna, a ajuns la o concluzie.

„Sunt convins că o finală de Cupă Mondială e cel mai important meci care poate să existe pe acest pământ…E clar, o nebunie, dar mi l-aș dori pe Messi doar să îl văd cum se antrenează pe Stadionul Tineretului în Brașov. Pentru bucuria fotbalului și pentru ce ar însemna pentru toată țara asta și pentru Brașov, mi l-aș dori pe Messi”, a spus Dan Alexa, antrenor la FC Brașov.

Deși eu sunt fan Maradonna, îi cunosc viața și l-am urmărit foarte mult, după acest mondial, Messi merită să fie pus lângă el. Cred că este poate cel mai mare din istorie – Dan Alexa

Între Roy Keane, Antonio Conte și handbal

Antrenorul lui FC Brașov a dezvăluit și care sunt fotbalistul și antrenorul pe care îi admiră: „Ca și jucător mi-a plăcut foarte mult Roy Keane, iar ca antrenor îmi place foarte mult Antonio Conte. Echipele lui au arătat mereu foarte bine”

În puținele momente libere, fostului fotbalist stă cu cei 3 copii: „Îmi iubesc copiii foarte mult, mă încarcă foarte mult faptul că i-am lângă mine. Fetele sunt mari, mă bucur de momentele pe care le am cu ele, îl am pe băiatul cel mic care începe să fie tot mai spectaculos”.

În afară de fotbal, Alexa are și un alt sport pe care îl urmărește cu mare plăcere: „Îmi place foarte mult handbalul, handbalul feminin. Fetele mele joacă handbal și e sportul care mă prinde cel mai mult. Și îmi dă cele mai rapide stări de nervi și de fercire de la 3 secunde la 5 secundei”.

Pleacă în Antalya

După mai bine de o lună de vacanță, la 16 ianuarie, jucătorii lui Alexa s-au întors la pregătire, urmând ca echipa să plece la 30 ianuarie într-un cantonament de două săptămâni, în Antalya.

„A fost o pauză lungă, mai mult de o lună de zile, avem perioada de reacomodare, o perioadă foarte grea pentru orice fotbalist, unii au venit pregătiți, unii mai puțin pregătiți. Suntem la un nivel normal, avem foarte mult de muncă”, a completat Dan Alexa.

Au făcut 3 transferuri importante

În pauza de iarnă, brașovenii au adus la echipă și 3 jucători noi, pe Bradley Diallo, fostul căpitan al lui FCU Craiova, Sergiu Pîrvulescu și Ștefan Blănaru: „Sunt jucători buni, pe care îi cunosc. Am preferat să mergem pe lucrurile certe, care au confirmat cândva. Sper să pot să le ofer confortul mental și să îi motivez în așa fel încât să se acomodeze foarte repede”.

Ștefan Blănaru a lăsat-o pe FC Mioveni și a venit în Liga a II a la FC Brașov. Alexa l-a dorit foarte mult. „Am venit la o echipă de tradiție în fotbalul românesc, am fost bine primit în vestiar și sper să facem treabă bună, să ne atingem obiectivele trasate de club. Este important să te dorească antrenorul, până la urmă dânsul face echipa, dar cred că toată lumea din conducere a vrut ca eu să vin la FC Brașov”, a declarat Blănaru.

În clasamentul Ligii a II a , FC Brașov este pe locul 10, iar pe 25 februarie va juca prima partida oficială, în deplasare, cu FC Buzău.„Este un meci de 6 puncte, dacă îl vom câștiga, ne cresc șansele foarte mult la play-off. În acest moment suntem la 3 puncte de play-off. Se dorește o echipă ca pe timpuri, o echipă care să joace prima ligă. Și anul acesta ne dorim, dar dacă nu reușim, la anul suntem obligați să ne batem acolo sus”, a mai anunțat Dan Alexa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată