Lucescu a făcut anunțul mult așteptat. „Se va răzbuna pentru ce s-a întâmplat. Toată lumea a fost împotriva lor”

Lucescu a făcut anunțul mult așteptat. „Se va răzbuna pentru ce s-a întâmplat. Toată lumea a fost împotriva lor
Publicat: 09/05/2018, 08:59

S-a scris în presa sportivă că Răzvan ar putea antrena Șahtior Donețk, fosta echipă a tatălui său, dar lucrurile nu stau așa, scrie digisport.ro. Rămânerea lui Răzvan la PAOK a fost garantată chiar de Mircea Lucescu.

„Răzvan se descurcă excelent la PAOK. Nici vorbă să plece la Șahtior sau în altă parte. Rămâne în Grecia și se va răzbuna pentru ce s-a întâmplat anul ăsta. Problema acolo a fost că AEK și Olympiakos s-au temut să joace împotriva lor. În meciurile directe nu au făcut altceva decât să provoace. Toată lumea a fost împotriva lor. Pentru mine și pentru adevărații fani, PAOK este campioana Greciei”, a declarat „Il Luce” conform gazzeta.gr.

PAOK a pierdut cu 0-3 la masa verde partida cu AEK, ca și în cazul meciului cu Olympiacos. De asemenea, echipa lui Lucescu Jr. a fost penalizată cu 3 puncte în acest sezon și cu alte două puncte în stagiunea viitoare. Mai mult, PAOK va juca fără suporteri următoarele 3 meciuri.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult