Mihai Căpățână, despre golul fabulos de la 40 de metri: De pe bancă mi s-a strigat „poarta, poarta” și am tras direct. VIDEO

Publicat: 18/12/2017, 20:29

„Sincer să fiu, am auzit de pe bancă, cum îmi strigau «poarta, poarta» și am tras direct. Le mulțumesc celor de pe bancă! Mă bucur că am reușit să marchez. Sper să marchez cât mai des”, a declarat, pentru Telekom Sport, Mihai Căpățână, care a înscris un astfel de gol și în meciul cu CSM Poli Iași, din sezonul trecut al Ligii 1.

În urmă cu doar o săptămână, mijlocașul în vârstă de 22 de ani a avut o execuție care l-a supărat pe antrenorul său, Claudiu Niculescu. În meciul cu Dinamo, pierdut de formația ilfoveană cu scorul de 2-0, Mihai Căpățână a preferat o rabona, în locul unui șut simplu, după o ieșire eronată a portarului gazdelor, Jaime Penedo. „Am fost certat pe bună dreptate că am încercat acea rabona. Claudiu a avut dreptate!”, recunoaște acum jucătorul Voluntariului.

„L-am felicitat pe Căpățână după meci, pentru că a fost un gol important. Dacă săptămâna trecută l-am certat pentru acea rabona, acum l-am felicitat”, a adăugat Claudiu Niculescu, la Telekom Sport.

Formația FC Voluntari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a 22-a din Liga 1, ultima din acest an calendaristic.

SURSA VIDEO: Digi Sport

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase