NEAȘTEPTAT. Celebrul Helmuth Duckadam, decizie șoc! Și-a dat demisia de la FCSB: Simți că nu mai ești dorit!

NEAȘTEPTAT. Celebrul Helmuth Duckadam, decizie șoc! Și-a dat demisia de la FCSB: Simți că nu mai ești dorit!
Celebrul Helmut Duckadam, decizie șoc! Și-a dat demisia de la FCSB: Simți că nu mai ești dorit! / Sursă FOTO: Alexandra Pandrea - Mediafax Foto

Celebrul Helmuth Duckadam, în vârstă de 61 de ani, a anunțat că și-a dat demisia de la clubul deținut de Gigi Becali, FCSB, după ce ar fi fost făcut „csclav” și „slubă”.

Helmuth Duckadam era președinte de imagine al FCSB și anunțase recent că Gigi Becali i-a micșorat salariul cu 78%, pe timpul pandemiei de coronavirus. O decizie care l-a afectat, „la câte probleme de sănătate am”, după cum spunea fostul portar, care ajunsese să câștige 2.000 de lei lunar.

Duckadam, decizie neașteptată: „Simți că nu mai ești dorit”

„Am hotărât să-mi înaintez demisia de la FCSB. Președinte de imagine era o denumire. Eram practic un oficial. De ce am făcut asta? Am simțit că nu mai sunt dorit în cadrul clubului. E mai onorant decât să fii dat afară.

Au fost tentative să fiu dat afară acum trei săptămâni. M-a sunat domnul Argăseală să întrerupem contractul, dar patronul a zis să continuăm. Dar cred că tot la sugestia lui Gigi Becali a venit propunerea de demitere. Simți că nu mai ești dorit”, a declarat Duckadam la Fotbal Club.

„Gata, nu mai sunt angajatul clubului. Cei care m-au făcut sclav și slugă să termine!”

Celebrul Helmuth Duckadam a povestit că salariul său a suferit modificări de-a lungul timpului și că și-a dat seama acum că nu mai are loc la club.

„Când staff-ul și toți din cadrul echipei au fost chemați să facă testul pentru coronavirus, eu n-am fost. Nici nu mi-am dorit să fac parte din problemele interne ale clubului. Cei care m-au făcut sclav și slugă să termine. Gata, nu mai sunt angajatul clubului, nu mai iau bani de acolo.

Rămân același om care spune ce gândește. Și nu a fost prima oară când mi s-a redus salariul. Banii contau, cu siguranță, dar a durut mai mult faptul că am fost marginalizat”, a mai declarat fostul portar.

Helmuth Duckadam se afla în conducerea clubului FCSB din 2010. De-a lungul carierei, fostul portar a evoluat doar la Steaua și la trei formații arădene: UTA, Vagonul și Constructorul. Duckadam are și două selecții în prima reprezentativă a României.

Inchide