Noul șef al FRF îl compară pe Mircea Sandu cu un șoarece: „Când te muți într-o casă trebuie să faci o deratizare sănătoasă”

Noul șef al FRF îl compară pe Mircea Sandu cu un șoarece: Când te muți într-o casă trebuie să faci o deratizare sănătoasă
Publicat: 27/05/2014, 15:32
Actualizat: 12/02/2019, 18:54

„Nu pot să nu remarc declarația unui onorabil care spunea că nu vrea să fie călcat pe coadă. Există câteva principii fundamentale pe care trebuie să le respecți când te muți într-o casă. În primul rând trebuie să faci o deratizare sănătoasă, astfel încât să fii sigur că nu mai găsești niciun șoarece pe care să-l calci pe coadă și care are scopul de a-ți roade temeliile clădirii. În plus trebuie să asiguri fluxul de utilități și în același timp să îți consolidezi foarte bine pereții clădirii și de data aceasta a organizației pe care o conduc”, a spus Burleanu.

El a afirmat că de când se află la conducerea federației a schimbat metodele de lucru, astfel ca profitul să ajung în beneficiul FRF, nu în cel al unor persoane, cum se întâmpla înainte de alegerile din 5 martie.

„Am văzut un mesaj puternic de solidaritate al domnului Mircea Sandu. Chiar îi înțeleg poziția pentru că în toată această perioadă de timp, începând din 5 marite, de când sunt la conducerea FRF, am reușit să schimb metodele de lucru, să plasez oamenii pe traiectorii de performanță și pe traiectorii de noi comportamente în ceea ce privește modul de funcționare al unei federații și să lucrăm pornind de la ideea de profit al instituției. Altfel spus, solidaritatea pentru profitul personal se destramă pe zi ce trece. Aceasta este și ideea pe care o înțeleg, de ce acest apel la solidaritate al domnului Mircea Sandu”, a precizat conducătorul de la Casa Fotbalului.

Burleanu a răspuns astfel amenințărilor lui Mircea Sandu, care afirmase că poate prelua oricând atribuțiile de președinte executiv al FRF, doarece noua conducere a instituției nu a fost validată de tribunal.

„Dar acum, dacă încep să mă calce pe coadă, e periculos pentru ei. Cum să nu fie o problemă nevalidarea? Vedeți ce atribuții are el? Lasați-mă cu Răzvan Burleanu, el nu reprezintă nimic în fotbalul românesc. Nu mă pasionează subiectul Burleanu. Ceea ce declară ei în presă este o încercare de a mă discredita, dar e greu să mă discrediteze ei pe mine. Eu sunt azi președintele în exercițiu al federației și el declară peste tot că îmi doresc să fiu președinte. Sunt președinte, dar nu mai vreau. Până la 23 iunie sunt președintele în exercițiu, nu mi-am dat demisia, nu am fost demis. Deci dacă vreau mâine mă duc în birou și mă ocup de activitățuile de acolo, dar nu mai vreau. Să fie bine înțeles pentru toată lumea. Eu dacă mă apuc, nu le mai dau drumul din mână. Deci nu mai îmi pronunțați numele domnilor din administrație. Nu am nevoie de niciun fel de reclamă”, a declarat Sandu, luni la Sport.ro.

Mai mult, într-o scrisoare deschisă adresată pritenilor fotbalului, președintele de onoare al FRF, Mircea Sandu, a făcut un apel către „suporteri, mass-media, membri asociați” ai federației, pentru a fi solidari în fața „minciunii” și „nedreptății” de care dă dovadă noua conducere „nevalidată” de la Casa Fotbalului.

Răzvan Burleanu a fost ales, la 5 martie, în funcția de președinte al Federației Române de Fotbal (FRF), el primind 113 voturi în turul doi de scrutin, față de 59 câte a avut fostul arbitru Vasile Avram. La alegeri nu a mai participat candidatul susținut de Sandu, Gheorghe Popescu, fostul internațional fiind condamnat în Dosarul transferurilor la trei ani, o lună și zece zile de închisoare cu executare.

La o lună după alegeri, între noul și fostul conducător al FRF a izbucnit un conflict, după ce Burleanu l-a acuzat pe Sandu că este în spatele deciziei AJF Giurgiu de a contesta validarea la tribunal a noii conduceri a federației.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Urangutan văzut în premieră cum a folosit plante medicinale pentru a se trata