Nu mă așteptam la așa ceva! Veste URIAȘĂ despre Schumacher. Anunțul emoționant al soției sale

Nu mă așteptam la așa ceva! Veste URIAȘĂ despre Schumacher. Anunțul emoționant al soției sale
Publicat: 13/11/2018, 15:30
Actualizat: 25/03/2019, 21:13

„Este minunat să primim atât de multe urări de bine și gânduri pozitive, este de mare ajutor pentru familia noastră. Știm cu toții că Michael este un luptător și nu se va da bătut„, a scris Corinne, conform spuselor muzicianului, intervievat de presa germană.

„Nu mă așteptam să primesc un răspuns și a fost copleșitor. Scrisoarea a fost scrisă de mână de Corinna, la capătâiul soțului ei. A mai spus că este recunoscătoare pentru cadou și speră ca ea și familia ei să treacă peste aceste momente dificile”, a mai spus Herchenbach.

Data scrisorii trimisă de Corinna e incertă, dar melodia a fost compusă în 2014, la un an de la accidentul lui Schumacher. Multiplul campion mondial F1 s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi, în decembrie 2013. A petrecut mult timp în comă, a fost operat și e îngrijit la domiciliu de specialiști neurologi.

Starea de sănătate a fostul mare campion al curselor de Formula 1, Michael Schumacher, asupra căreia familia a păstrat o discreție totală de la tragicul accident de schi din 2013, pare să se îmbunătățească. Cel puțin așa rezultă din decizia celor apropiați de a-l muta pe fostul pilot în Mallorca, în luna august, într-o vilă pe care soția sa, Corinna, a cumpărat-o de la președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez.

Schumacher e îngrijit în prezent la locuința sa din Gland, Elveția, dar va fi mutat în Mallorca, anunță presa internațională. Hotărârea a fost luată deoarece familia a dorit ca septuplul campion mondial să fie într-un mediu familiar, lui plăcându-i foarte mult să-și petreacă vacanțele în Insulele Baleare.

„Pot să vă confirm oficial că Michael Schumacher va locui la noi în oraș și că totul este pregătit așa cum se cuvine”, a spus primarul localității, Katia Rouarch, care a specificat și faptul că poliția a fost anunțată de sosirea ex-campionului, dar data exactă a mutării a rămas confidențială.

Michael Schumacher, 49 de ani, s-a rănit grav la cap după un accident petrecut la schi. A petrecut mult timp în comă, a fost operat și e îngrijit la domiciliu de specialiști neurologi. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puține informații privind starea de sănătate a fostului pilot.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult