Prima reacție a lui Becali: „Eu sunt vinovatul! Trebuia să-l ‘lichidez’ atunci!” Cade primul cap: „Bine că l-am văzut în seara asta, că nu mai poate”

Prima reacție a lui Becali: Eu sunt vinovatul! Trebuia să-l 'lichidez' atunci! Cade primul cap: Bine că l-am văzut în seara asta, că nu mai poate
Publicat: 20/05/2018, 23:32
Actualizat: 28/09/2018, 19:21

Finanțatorul vicecampioanei din ultimele trei sezoane nu l-a iertat, însă, pe Denis Alibec, pe care l-a acuzat că a creat o atmosferă nefastă în sânul echipei: „Titlul s-a pierdut, nu s-a câștigat. A câștigat echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec, am permis niște lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaștem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul și au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei și în niciunul nu am condus”, a spus Becali la ieșirea din stadion.

Încredere în Dică

Chiar dacă a câștigat împotriva celor de la Astra Giurgiu, Becali nu e mulțumit de joc și a anunțat că „Dodel”, jucător despre care MM Stoica dăduse asigurări că va rămâne, va pleca în această vară: „Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate. Pe Teixeira vreau să-l mai țin un an”, a mai transmis omul de afaceri.

Becali și-a asumat vina pentru pierderea titlului și a adus în discuție episodul în care i-a acordat banderola lui Denis Alibec, trecând peste antrenorul Nicolae Dică: „Lui Budescu nu ai ce să-i spui, pentru că dacă nu era el, nu câștigam meciuri. Dar trebuie să întărim echipa. CFR a avut bărbăție. Eu sunt vinovatul, din cauză că l-am pus căpitan pe Alibec și pentru că am fost lacom. Trebuia să-l ‘lichidez’ de atunci. Mihai Stoica îmi spunea că lasă, că poate luăm mai mult”, a mai declarat Becali, care l-a ferit și pe Mihai Stoica de critici: „Ce să-i spun lui Mihai Stoica? Nu aduce el jucătorii. Lui Dică nu am ce să-i reproșez. El o să-mi spună că ți-am zis că vreau să-l dau afară pe Alibec, că vociferează pe la antrenamente. Eu nu vreau să le reproșez nimic. Eu sunt vinovatul, că trebuia să-i las să termin cu Alibec de la început”.