SECRETUL Simonei Halep: ”Nu sunt înaltă, nu am mușchi, puterea mea vine din altă parte”

SECRETUL Simonei Halep: ''Nu sunt înaltă, nu am mușchi, puterea mea vine din altă parte''
Publicat: 10/09/2015, 10:28

„Tăria mea vine din interior”, a declarat, miercuri, Simona Halep, întrebată fiind de presa internațională de unde are atâta putere, ținând cont de loviturile imparabile din meciul cu Victoria Azarenka.

„Cred că îmi vine mai multă putere din interiorul meu în timpul jocului. Nu sunt foarte puternică fizic. După cum vedeți, nu am mușchi solizi. Nu sunt înaltă. Am putere înlăuntrul meu. Lupt. Totdeauna este ca o mare provocare pentru mine, fiecare punct este o provocare. Așa ca fac tot ce pot. Alerg după fiecare minge și asta cred că mă face să fiu mai puternică în acest moment”, a continuat ea.

Intrebată cum a dobândit acea putere, ea a spus: „Vine în mod natural, dinlăuntrul meu. Nu am muncit eu s-o dobândesc. Poate parinții mei mi-au dat-o. E așa, dobandită natural.”

Ea a explicat în continuare că tăria interioară îi dă încredere să joace și să caștige, fiind un circuit care trece prin mental.

„Ma simt tare când intru pe teren. Când am venit la acest turneu – după două rezultate bune – am simțit că am destulă putere să caștig meciuri aici. Am simțit că am șansa mea la acest turneu și nu pot să accept să pierd. Cum a fost cu Lisicki: a fost un meci extraordinar, iar în al doilea set, când era 5-5, mi-am spus «nu pot sa pierd». Așa că am luptat și mi-a venit această putere. Adică am început doar să mă calmez și să mă gândesc că pot câștiga fiecare minge”, a adăugat romanca

Jurnaliștii americani au devenit și mai curioși, cerând în continuare detalii: „Și, ținând cont de puterea ta supranaturală….” „Nu e supranaturală, e doar ceva normal”, a tăiat scurt Simona Halep întrebarea.

La conferința de presă susținută anterior de Azarenka, aceasta a declarat că a fost surprinsă să constate ca mingile primite de la Simona Halep nu aveau efectul și intensitatea scontate de ea.

„Ma așteptam să fie rapidă la minge și să joace alert, lovind mingea devreme. Însă majoritatea mingilor ei sunt cam ridicate și ar fi trebuit să profit de asta. Dar și-a schimbat ritmul și au fost unele chestii de care am rămas surprinsă și care nu se văd la televizor, decât când ai de-a face cu ele pe teren. Și întrucât nu ne-am confruntat de mult timp, am fost surprinsă”, a spus Azarenka.

Și Pennetta, întrebată cum evaluează ambele posibile adversare din semifinală, declarase anterior ca de fapt Simona Halep este mai puternică decât Azarenka, iar lumea nu-și dă seama de asta: „Halep nu pare atat de puternica, dar cred ca este mai puternică decât Vika. Ca să câștigi un meci împotriva ei trebuie sa câștigi fiecare punct de șapte ori. E mereu acolo, mereu în calea mingii, iar mingea revine mereu.”

Simona Halep nu a ezitat să comenteze afirmațiile ambelor adversare, complimentând-o pe Pennetta, care i-a descifrat jocul și spunând despre ea că „este foarte deșteaptă”.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 2, s-a calificat, miercuri, în semifinalele US Open, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, pe Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA și cap de serie numărul 20, în sferturile de finală ale turneului.

În faza următoare, Simona Halep o va întâlni, joi, pe italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA și cap de serie numărul 26, care a eliminat-o în sferturi pe Petra Kvitova, locul 4 WTA și cap de serie numărul 5, scor 4-6, 6-4, 6-2.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Cum și-a cucerit Shakira noul iubit. Ce a declarat actorul din Emily in Paris despre...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Dieta prin care putem încetini evoluția cancerului de prostată