Simona Halep a anunțat că Andrei Pavel face parte din echipa sa. Ce se întâmplă cu Darren Cahill

Simona Halep a anunțat că Andrei Pavel face parte din echipa sa. Ce se întâmplă cu Darren Cahill
Publicat: 29/08/2017, 18:17

Halep a fost învinsă, luni noapte, 4-6, 6-4, 3-6, de către Maria Șarapova în primul tur al turneului de Mare Șlem de la US Open și a ratat șansa să obțină prima victorie din carieră în fața rusoaicei. Simona și Șarapova s-au întâlnit până acum de șase ori. După înfrângerea suferită, constănțeanca a avut un mesaj de transmis, pe contul său de Instagram, în care a precizat și că Andrei Pavel face parte din echipa ei.

„Ieri, în timpul conferinței de presă, am fost întrebată dacă eu cred că sunt o persoană fără noroc. Nu prea. Sunt o persoană norocoasă pentru tot ce am în jurul meu: vața mea, familia mea, prietenii mei, ECHIPA mea și, bineînțeles, tenisul. Da, sigur, nu este rezultatul pe care l-am dorit aici, dar viața știe întotdeauna ce face cu tine. După ziua de ieri, știu că trebuie să continui să muncesc din greu pentru a deveni mai bună. Acum, vreau de asemenea să vă spun că Andrei Pavel este un membru al echipei mele. Este o onoare pentru mine să-l am alături și sunt sigur că am multe lucruri de învățat din experiența și sfaturile lui. Nimic nu se schimbă cu Darren Cahill, totul va fi la fel. Acum știu că băieții sunt sătui de mine, așa că e timpul să mă fac pierdută și să mă relaxez, dar să revin la treabă cât mai repede. Vă mulțumesc, băieți, că sunteți alături de mine în fiecare moment”, a scris Halep, pe contul ei de Instagram.

Andrei Pavel a stat în loja Simonei Halep, alături de ceilalți membri ai echipei sale, la meciul cu Maria Șarapova, de la US Open. Fost numărul 13 mondial și actual căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României a discutat pe toată durata partidei cu antrenorul Darren Cahill. În vârstă de 43 de ani, Pavel a mai lucrat cu jucătoarele Jelena Jankovic și Tamira Paszek. Din echipa Simonei Halep mai fac parte preparatorul fizic Teo Cercel și fizioterapeutul Ștefan Sodolescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase