Simona Halep a dat lovitura. De două ori

Simona Halep a dat lovitura. De două ori
Publicat: 18/11/2015, 13:40

Un punct câștigat de româncă în meciul cu sportiva cehă Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani, devenind lovitura lunii februarie. De asemenea, un punct din meciul pe care Simona Halep l-a câștigat în fața italiencei Sara Errani în semifinalele turneului de la Toronto a fost desemnat de cei care au votat pe site-ul WTA drept „lovitura lunii august” (tot cu 47 la sută).

Aceste două reușite intră în competiția pentru lovitura anului, alături de alte puncte spectaculoase câștigate de Maria Șarapova, Agnieszka Radwanska (4), Angelique Kerber, și Ana Ivanovici. Reușitele sunt incluse în două grupe, astfel:

Grupa A

Ianuarie: Maria Șarapova;

Februarie: Simona Halep

Martie: Agnieszka Radwanska;

Aprilie: Angelique Kerber;

Mai: Agnieszka Radwanska.

Grupa B:

Iunie: Ana Ivanovici;

August: Simona Halep;

Septembrie: Agnieszka Radwanska;

Octombrie: Agnieszka Radwanska.

Procesul de votare are trei etape. Mai întâi se va stabili a cincea lovitură din Grupa B, fanii urmând să aleagă dintre Caroline Wozniacki (la turneul de la New Haven), Serena Williams (Miami, din meciul cu Simona Halep din semifinale), Belinda Becic (Toronto), Francesca Schiavone (Monterrey), Alize Cornet (Doha, din partida cu Alexandra Dulgheru).

Odată grupele completate, suporterii vor alege câte două lovituri din fiecare grupă, procesul de votare fiind deschis între 23 și 29 noiembrie. Cele patru lovituri vor fi incluse într-o grupă finală, din care se va alege, între 30 noiembrie și 6 decembrie, reușita anului. Rezultatul va fi publicate la 7 decembrie, pe site-ul WTA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase