Simona Halep, antrenament inedit! Ce MESAJ DE SUSȚINERE a fost postat de o mare campioană pentru româncă

Simona Halep, antrenament inedit! Ce MESAJ DE SUSȚINERE a fost postat de o mare campioană pentru româncă
Simona Halep / Sursa FOTO: prosport.ro
Publicat: 02/02/2023, 07:46
Actualizat: 03/02/2023, 19:06

Simona Halep, suspendată din competiţii pentru dopaj, a postat în social media imagini cu un antrenament inedit, de box.

Halep exersează lovituri cu mănuşile de box în compania lui Vlad Bucsa, antrenor personal la Stejarii Country Club.

Atât sportiva cât şi antrenorul au postat un filmuleţ pe Instagram Stories. Imaginile au fost preluate de contul simonahalep27.

În urmă cu o zi, tot în social media, Chris Evert, fost lider WTA, a postat un mesaj de susţinere pentru Halep: “Gândindu-mă la Simona Halep. Sper că este bine… Sper că se va rezolva curând…”.

Simona Halep, antrenament inedit! Ce mesaj de susţinere a fost postat de o mare campioană pentru româncă

Cel care a inițiat-o pe Simona Halep în tehnicile de box profesioniste este Vlad Bucșa, antrenor la Stejarii Country Club, care deține titlul de Maestru Emerit al Sportului și o experiență în sporturile de contact, haltere, CrossFit, fiind un adevarat maestru al tehnicii exercițiilor funcționale.

Instructorul de box al Simonei a explicat pe site-ul complexului deținut de Ion Țiriac în ce constă programul de antrenament: „Scopul acestui program este de a vă oferi la fiecare ședință de antrenament posibilitatea de a învață și perfecționă loviturile de brațe.

Vă puteți așteptă la un antrenament dur, dar distractiv, care include instrucțiuni specifice din box. Printre principalele beneficii ale programului 12 Rounds se numără eliberarea tensiunii și a stresului, arderea rapidă a caloriilor și dezvoltarea rezistenței musculare, îmbunătățirea capacității de concentrare și întărirea articulațiilor și a ligamentelor”.

O nouă ipoteză surprinzătoare a apărut în cazul de dopaj al Simonei Halep

O nouă ipoteză surprinzătoare a apărut în cazul Simonei Halep, sportivă depistată pozitiv cu roxadustat în urmă cu 5 luni! Românca s-ar fi putut contamina cu produse cosmetice. Pe piața din România se comercializează produse cosmetice care pot conține roxadustat, substanța găsită în corpul Simonei la US Open 2022.

Firma Inopha, ce își are sediul în orașul Hangzou, provincia Zhejiang (China), comercializează substanțe farmaceutice și substanțe folosite la fabricarea cosmeticelor pe piața din România, printre acestea numărându-se și roxadustat, potrivit site-ului oficial.

„Inopha este furnizor de pulbere Roxadustat API, materie primă a medicamentului HIF-PHI cu proprietate anti-anemie”, se precizează pe site-ul companiei care comercializează preparate farmaceutice și produse cosmetice în patru țări din Europa: România, Olanda, Suedia și Franța, scrie ProSport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase