Simona Halep la BRD Bucharest Open. Simona Halep – Alexandra Krunici 6-2, 6-4, LIVE, în optimi

Simona Halep la BRD Bucharest Open. Simona Halep - Alexandra Krunici 6-2, 6-4, LIVE, în optimi
Publicat: 10/07/2014, 20:28

Simona Halep la BRD Bucharest Open.Simona Halep a învins-o pe Alexandra Krunici în optimile BRD Bucharest Open, scor, 6-2, 6-4. A fost a treia partidă de peArena Centrală. Deși trebuie să înceapă la ora 18, meciul a fost amânat după ora 19, din cauza vremii.

Tot joi Raluca Olaru și Valeria Solovieva vor juca în sferturile de finală ale probei de dublu împotriva perechii Elena Bogdan/Alexandra Cadanțu, beneficiară a unui wild card. Meciul este al doilea pe terenul central, acesta fiind precedat de întâlnirea Danka Kovinici (Muntenegru) – Karin Knapp (Italia, cap de serie numărul 4).

Ultimul meci al zilei pe Arena Centrală va fi cel dintre Siliva Soler-Espinosa și învingătoarea din partida Alexandra Dulgheru – Roberta Vinci (Italia, cap de serie numărul 2).

Simona Halep – Alexandra Krunici 6-2, 6-4

GAME, SET ȘI MECI HALEP. 6-4 Simona Halep servește pentru meci. Nu cedează nicio minge, iar primele două greșeli îi aparțin lui Krunici. Trei mingi de meci. A încercat o scurtă Halep, dar sportiva din Serbia o ajunge. A doua șansă de meci o trimite în out.

Halep pornește game-ul cu un rever senzațional de-a lungul liniei. Urmează o dreaptă trimisă pe același colț. Krunici trimite o minge în out, iar Halep are 3 mingi de break. Out Krunici. 5-4 pentru Halep

Servește Halep. Câștigă Krunici primul punct. O nouă dublă a lui Halep. O minge trimisă în fileu îi acordă lui Krunici 2 șanse la break. Simona nu cedează. Câștigă una, iar cealaltă o trimite Krunici în out. A treia minge de break. Urmează minge de 5-3 pentru Halep, dar Krunici reușește să întoarcă game-ul la egalitate. A patra șansă de break, după o scurtă perfectă. 4-4

A prins curaj Krunici. Halep, prinsă pe picior greșit, cedează un punct pentru care a luptat mult, dar își ia rapid revanșa în următorul. Șansă de 4-3 pentru Halep, câștigată cu un rever năucitor. Break Halep, al cincilea consecutiv. 4-3

A doua dublă greșeală a lui Halep din acest meci. Schimb de meciuri extraordinar, încheiat în out de Halep. Pare că își pierde răbdarea. Două mingi de break pentru Krunici, dar Simona iar trimite în out și nu are nevoie decât de prima. 3-3

Simona o forțează pe Krunici să greșească, dar multe dintre punctele câștigate de aceasta din urmă vin chiar de pe urma greșelilor lui Halep. Șansă de break pentru Simona și scorul devine 3-2

Fenomenală lovitură reușită de Halep. E rândul Simonei să încerce o scurtă, dar ajunge Krunici la minge și urmează un schimb la fileu câștigat de sportiva din Serbia. 2-2

Halep preia avantajul, reușind break-ul. 2-1. Simona joacă agresiv, iar Krunici îi face față tot mai greu.

Schimburi frumoase de mingi.Șansă de break pentru Kunici, anihilată de Halep cu un serviciu. Avantaj Halep și 1-1 la game-uri în setul doi.

Servește Krunici. Halep o prinde tot mai des pe picior greșit pe jucătoarea din Serbia. Game-ul aduce și al doilea ace a lui Krunici. 1-0 pentru sârboaică

Simona Halep – Alexandra Krunici 6-2, în primul set

Prima dublă greșeală a Simonei Halep în acest meci. Krunici pierde punctele rapid, dar și Halep a mărit ritmul. Game și set pentru Halep. 6-2

Extraordinar jocul lui Halep. Nu îi dă nicio șansă lui Krunici. Încearcă să o păcălească pe Halep cu o scurtă, dar româncă ajunge mingea și returnează spectaculos. Break Halep. 5-2

Se reia jocul cu Halep la serviciu. Românca lovește tare și câștigă punctele rapid. Două mingi de game și șansa de 4-2. Prima trimisă în out, dar a doua aduce diferența de scor. 4-2

Krunici ia un punct frumos. Încearcă o nouă scurtă, dar trimite mingea în fileu. Halep are două mingi de break și o execută cu o dreaptă puternică pe jucătoarea din Serbia, preluând conducerea, pentru prima dată, în primul set.

Super punct câștigat de Halep. Trei mingi de game pentru româncă. Krunici luptă și o face pe Halep s-o trimită pe prima în out, dar nu primește și a doua șansă. 2-2.

Krunici reușește break-ul și duce scorul în avantajul său 2-1. A avut câteva lovituri foarte bune jucătoarea din Serbia, dar și Halep a început meciul mult mai agresiv decât în partida cu Indy de Vroome din primul tur.

Servește Halep. Schimburi lungi de mingi. O scurtă foarte bine plasată de Krunici. Halep se impune și readuce egalitatea.1-1.

Simona Halep – Alexandra Krunici 0-1. Primul game îi revine lui Krunici, pe serviciul propriu.

MECIUL A ÎNCEPUT

Celelalte meciuri ale zilei se vor desfășura după următorul program:

Terenul 1
Petra Cetkovska (Cehia, cap de serie numărul 7) – Kiki Bertens (Olanda, venită din calificări)
– nu înainte de ora 16.30 – Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia) – Irina Camelia Begu/Maria Irigoyen (România/Argentina, cap de serie numărul 4)

Terenul 2
– nu înainte de ora 16.30 – Katarzyna Piter/Olga Savciuk (Polonia/Ucraina, cap de serie numărul 1) – Petra Cetkovska/Alexandra Panova (Cehia/Rusia).

Simona Halep la BRD Bucharest Open.Principala favorită a turneului BRD Bucharest Open, Simona Halep, a declarat, miercuri, după meciul din primul tur, că își dorește ca la finalul sezonului să poată participa la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Singapore.

La Turneul Campioanelor din Singapore vor participa opt jucătoare, care în acest an competițional au obținut cele mai bune rezultate. În acest moment, Simona Halep ocupă locul al doilea, cu 4.589 de puncte, după rusoaica Maria Șarapova (4.880 de puncte).

Simona Halep a precizat că nu va participa la turneul din categoria Premier de la Montreal, care va avea loc în perioada 4-10 august. „La Montreal nu am jucat nici anul trecut și nici anul acesta nu joc, pentru că așa am dorit eu să îmi fac programul. Am jucat destul de mult anul acesta și cred că pot lua o săptămână liberă. Așa am făcut și anul trecut și nu a fost greu. Eu îmi fac programul după cum simt. Anul trecut am făcut la fel și voi vedea ce va fi. Merg cu foarte multă încredere la US Open, merg foarte liniștită. Nu vreau să dau foarte multă importanță că e un Grand Slam. Sper să câștig cât mai multe meciuri acolo, dar nu mă aștept la ceva mare. Vreau să o iau meci cu meci și punct cu punct. Visul meu este să ajung la Singapore”, a spus Halep.

Simona Halep s-a declarat bucuroasă că Arena Centrală a fost aproape plină la primul ei meci din turneu. „Este un moment deosebit pentru mine, pentru că foarte mulți oameni au venit special să mă vadă. A fost o atmosferă incredibilă pe teren. Au fost mai mulți oameni decât la Fed Cup. Dacă atunci am avut emoții, acum am avut emoții pozitive. Am reușit să joc primul set mai bine, să îl iau destul de ușor. Sper și mâine să vină să mă susțină”, a completat Halep.

A treia jucătoare a lumii a menționat că nu ar fi participat la niciun turneu din această săptămână, însă a făcut o excepție pentru competiția de la București. „Pentru toată lumea înseamnă enorm să avem primul turneu WTA în România. Avem jucătoare destul de bune la acest turneu, toate joacă bine și este un nivel destul de bun. Pentru mine înseamnă mult să joc acasă. Dacă era în altă parte acest turneu nu îl jucam, pentru că sunt obosită și vin și de la Wimbledon de pe iarbă, dar fiind acasă îl joc din tot sufletul și sper să ajung cât pot de departe”, a adăugat Halep.

Ea a precizat că în al doilea set al meciului cu Indy de Vroome s-a simțit obosită și de aceea nu a jucat la același nivel ca în prima parte a jocului. „Trecerea de la iarbă la zgură a fost foarte dificilă. La antrenament am jucat destul de bine, dar la meci e complet diferit. În al doilea set obosisem un pic, picioarele se îngreunaseră, pentru că terenul e mult mai greu decât iarba, trebuie să alergi mai mult, dar am făcut față și am reușit să închei în două seturi. M-am adaptat destul de bine. Glezna este încă afectată. Nu m-a deranjat foarte tare, nu am dureri mari, dar este o mică problemă. Mă voi recupera după acest turneu, voi avea pauză și îmi voi reveni pentru America”, a explicat Halep.

Simona Halep a mai spus că nu se mai gândește că trebuie să își apere punctele câștigate anul trecut, astfel având o presiune mai mică în timpul meciurilor. „De o scurtă perioadă am început să nu mă mai gândesc la turneele câștigate anul trecut, pentru că dacă îmi pune această presiune îmi va fi foarte greu să fiu relaxată pe teren. Am făcut rezultate bune anul acesta și la Grand Slam-uri, deci nu mai am așa multe puncte de apărat. La nivelul acesta nu cred că mai este vorba să-ți aperi punctele. Când intri pe teren o faci ca să realizezi ceva deosebit în acest sport. Pentru mine fiecare meci este o nouă șansă de a răzbi. Un turneu este ca un început de război. Îmi place la acest sport că în fiecare luni poți să o iei de la capăt, așa că nu mă sperie punctele de anul trecut”, a subliniat Halep.

Întrebată ce le spune străinilor, atunci când vorbește despre România, Halep a răspuns: „Românii sunt foarte talentați, sunt foarte muncitori, dar nu au încredere în ei. Eu am avut încredere în forța mea, chiar dacă am venit dintr-o țară cu mai puține posibilități. Nu am avut părinți foarte bogați, deci se poate orice. Cred în români, cred în această țară și oamenii trebuie să creadă mai mult în forța lor ca să poată ajunge cineva.”
Principala favorită a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, în turul doi al competiției dotate cu premii în valoare totală de 250.000 de euro.

În primul tur, Halep a învins-o pe jucătoarea olandeză Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4.

De Vroome a acces pe tabloul principal din postura de lucky loser, după ce franțuzoaica Kristina Mladenovici s-a retras din competiție.
Pentru un loc în sferturile de finală, Halep va juca, joi, contra jucătoarei sârbe Alexandra Krunici, în vârstă de 21 de ani, locul 155 WTA.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
SCAD PENSIILE. Românii care vor încasa o pensie mai mică: Dau cu minus
Un mare post din România moare. Se închide, sute de angajați rămân pe drumuri
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată