Sir Alex Ferguson s-a trezit din comă. Primul lucru pe care l-a făcut fostul antrenor după operația pe creier

Sir Alex Ferguson s-a trezit din comă. Primul lucru pe care l-a făcut fostul antrenor după operația pe creier
Publicat: 08/05/2018, 19:10

Alex Ferguson, 76 de ani, e conștient și vorbește cu medicii despre situația sa, la doar două zile de la operație. Totuși, cei de la spitalul unde este internat Sir Alex nu au acordat nicio declarație oficială.

Faptul că starea lui Ferguson se îmbunătățește a fost întârită și de spusele lui Ryan Giggs, fost jucător al celor de la United. Acesta a specificat că operația a fost un succes, dar următoarele zile sunt cruciale privind recuperarea antrenorului. Sir Alex se află în continuare la terapie intesivă la Salford Royal Hospital din apropiere de Manchester.

„S-a trezit, e conștient! S-a ridicat în fund și a vorbit cu familia și cu rudele aflate în rezerva de la Salford Royal Hospital. A întrebat despre rezultatul intervenției prin care a trecut…”, susțin sursele celor de la The Sun.

Neurochirurgul Peter Hamlyn a explicat pentru The Telegraph că următoarele săptămâni sunt vitale privind recuperarea: „Dacă un pacient supraviețuiește intervenției, dar nu se observă nicio îmbunătățire a funcților după câteva luni, atunci e puțin probabil să mai revină la starea inițială de sănătate”.

Ferguson a condus Manchester United timp de 26 de ani și a câștigat 38 de trofee. A plecat de la club în 2013, având în palmares 13 titluri de campion al Angliei, două Ligii ale Campionilor, cinci Cupe și patru Cupe ale Ligii.