STEAUA PARTIZAN. Drumul Stelei spre grupele Ligii Campionilor continuă: meciul cu echipa din Belgrad, miercuri de la 21.30

STEAUA PARTIZAN. Drumul Stelei spre grupele Ligii Campionilor continuă: meciul cu echipa din Belgrad, miercuri de la 21.30
Publicat: 29/07/2015, 07:01

STEAUA PARTIZAN.Partida FC Steaua – Partizan Belgrad, din prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Olanda, avându-l la centru pe Kevin Blom, informează site-ul oficial al grupării bucureștene.

Kevin Blom va fi ajutat, la cele două linii, de Bas van Dongen și Patrick Langkamp, în timp ce al patrulea oficial a fost desemnat Danny Makkelie.

STEAUA PARTIZAN.Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că în funcție de rezultatul primei manșe cu Partizan Belgrad, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, se va ști dacă vor veni la gruparea bucureșteană Denis Alibec și William De Amorim de la Astra Giurgiu.

„Miercuri vedem dacă vin Alibec și De Amorim. În funcție de rezultatul care va fi cu Partizan”, a spus Becali.

Pe de altă parte, Gigi Becali este de părere că Gabriel Iancu nu poate face față la Steaua: „Iancu nu cred că poate face față la Steaua, dar dacă vrea Mirel (Rădoi) să-l țină, să-l țină. Eu l-aș da undeva împrumut”.

În ceea ce privește meciul cu CFR Cluj, terminat la egalitate, scor 1-1, Becali a spus că nu are de ce să fie dezamăgit. „De ce să fiu dezamăgit? Noi am folosit echipa a doua și s-a jucat numai la poarta lor. CFR a avut un șut pe poartă și a dat un gol. Mie mi s-a părut că s-a mișcat bine echipa”, a afirmat el.

STEAUA PARTIZAN.Patronul FC Steaua București, Gigi Becali, a declarat, luni, că va aduce la echipă doi jucători străini, cu care a ajuns deja la o înțelegere privind semnarea contractelor, în timp mijlocașul Gabriel Iancu va fi cedat grupării FC Viitorul.

„Vor mai veni doi jucători pe care i-am negociat deja. Vin sută la sută. Unul este atacant și unul mijlocaș central. Sunt străini, îi știe Rădoi, habar n-am cum îi cheamă. Am vorbit astăzi cu Gică (n.r. – Hagi) și Gică a zis că-l vrea pe Iancu, cred că după meciul ăsta, joi, o să-l dăm pe Iancu la Viitorul. Eu la asta sunt specialist. Nu știu altă afacere să fac. Până acum mă pricepeam la oi, acum mă pricep la fotbal și vreau să câștig milioane din fotbal. Că sunt specialist, sunt as”, a declarat Becali, la Digi Sport.

De asemenea, Gigi Becali a afirmat că va transfera și trei jucători de la echipa slovacă Trencin, pe care Steraua a eliminat-o în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, însă cu condiția ca formația antrenată de Mirel Rădoi să se califcie în grupele Ligii Campionilor. „Mai discutăm încă, dar de data asta depinde de calificarea în grupele ligii, cu trei jucători de la Trencin. Mijlocașul central și atacantul și un alt mijlocaș. Ăia care ne-au marcat golurile, eu nu știu cum îi cheamă. Ei au cerut un milion două sute pe unul. Vreau să negociez în bloc pentru toți trei. Acolo au salarii de 5.000, 4.000, 6.000, până în 10.000”, a explicat finanțatorul stelist.

În ceea ce îi privește pe Denis Alibec și William de Amorim, ei vor fi transferați de la Astra Giurgiu dacă Steaua va fi sigură de calificarea în play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor. „Am zis că îi iau pe Albec și pe De Amorim după meciul de miercuri. Dar nu oricum. Dacă câștigăm miercuri cu 2-0, atunci eu sunt sigur de calificare, pentru că e greu să ne mai scoată pe noi. Eu mizez pe un 2-0 și de aceea am spus miercuri. Așa cred eu că se va întâmpla. Dacă este 1-0, o mai amân o săptămână. O să ne înțelegem și cu ei”, a adăugat Becali.

STEAUA PARTIZAN.Antrenorul echipei Steaua, Massimo Pedrazzini, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că nu ar fi o tragedie dacă formația sa ar primi gol în partida cu Partizan Belgrad de pe Arena Națională, deoarece calificarea se va juca în returul din Serbia.

„Este un meci foarte important, un meci cu o miză mare. Întâlnim o echipă de tradiție, experimentată și dificilă. Trebuie să fim concentrați, să avem o atitudine mai bună decât la meciul de acasă cu Trencin pentru că în această dublă cu Partizan ne jucăm viitorul sezon. Șansele sunt egale. Jucăm acasă, încercăm să facem ceva inteligent ca să putem merge în deplasare destul de liniștiți. Mâine e foarte important să nu primim gol. Dar nu ar fi prima dată dacă am primi gol acasă și ne-am califica în deplasare. Nu poate fi o tragedie dacă primim gol, pentru că nu se decide mâine calificarea”, a spus Pedrazzini.

Tehnicianul a explicat că jucătorii steliști nu trebuie să o lase pe Partizan să își facă jocul. „Am văzut adversarul, joacă un fotbal bun și deschis. Tradiția lor este să se folosească de tot pentru a obține calificarea și mă refer aici la suporteri, care sunt alături de echipă tot timpul. Față de Trencin, cei de la Partizan au jucători cu mai multă experiență internațională. Punctul lor forte sunt individualitățile, tineri de mare viitor, mă refer la Zivkovici (n.r. – mijlocașul dreapta Andrija Zivkovici), dar și jucători experimentați cum este Babovici (n.r. – mijlocașul Stefan Babovici). Deci Partizan este o echipă care, dacă o lași să joace, îți face rău. De aceea trebuie să avem grijă”, a adăugat antrenorul.

Pedrazzini îl așteaptă pe atacantul bulgar Valeri Bojinov, care a declarat că echipa sa, Partizan Belgrad, are o misiune ușoară în dubla cu Steaua, să demonstreze acest lucru pe teren. „Bojinov a fost propus și la Steaua acum doi ani. El era după accidentare și nu era recuperat bine atunci. Acum a declarat că dubla cu Steaua e mai ușoară decât cu un alt adversar. Atunci să vină aici și să ne arate și nouă”, a precizat Pedrazzini.

Mijlocașul Nicolae Stanciu este singurul incert din lotul formației Steaua pentru partida de miercuri. „Lotul este valid cu exceția unui singur jucător cu probleme. Trebuie să vedem care este condiția lui, mâine, dacă poate să înceapă jocul sau nu. Este vorba despre Stanciu, mâine hotărâm dacă este cazul să riscăm să joace sau nu”, a afirmat antrenorul italian.

STEAUA PARTIZAN.Portarul echipei Steaua, Valentin Cojocaru, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că el și coechipierii săi nu vor fi surprinși de formația Partizan Belgrad, chiar dacă adversarii sunt „războinici”.

„Știm că sunt o nație de luptători, de războinici, care dau totul pe teren. Dar noi am lucrat bine la antrenamente, nu o să fim suprinși de ei și ne așteptăm la un joc bun al nostru. Declarațiile lor ne avantajează, pentru că pot veni aici mai încrezători, mai relaxați, iar noi putem profita de asta”, a spus Cojocaru.

Portarul nu se teme de atacantul bulgar Valeri Bojinov, fotbalist care înainte de Partizan a jucat în campionatele Italiei, Angliei și Portugaliei. „Nu mă tem de niciun jucător, fotbalul este același chiar dacă îl joacă Bojinov sau Aguero de la Manchester City. Noi trebuie să ne facem datoria și să dăm ce e mai bun din noi”, a explicat Valentin Cojocaru.

STEAUA PARTIZAN.Tehnicianul formației Partizan Belgrad, Zoran Milinkovici, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că jucătorii săi și-au propus să fie mai buni în ambele meciuri cu Steaua din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, apreciind că va câștiga echipa care va greși mai puțin.

„Ne așteaptă o partidă extrem de grea. Știm foarte bine istoria Stelei, foarte multe lucruri nu mai trebuiesc spuse despre adversara noastră. Este o echipă care participă an de an în cupele europene. O să încercăm să fim mai buni în ambele meciuri, asta ne-am propus. Cunoaștem foarte bine Steaua, am văzut foarte multe meciuri ale lor, dar Partizan va juca în stilul său. Nu ne vom uita cine ne este adversarul. Nu avem probleme de lot, oricare dintre jucători poate intra mâine în teren. Ca orice echipă în lumea asta și Steaua are puncte tari și puncte slabe. Papp și Chipciu sunt jucători foarte buni, care ne pot crea probleme. Nu este neapărat un avantaj pentru noi că vom juca al doilea meci acasă. Noi trebuie să fim la fel de concentrați la ambele. Am văzut meciurile Stelei cu Trencin, au fost două meciuri ciudate, dar până la urmă Steaua a meritat să se califice. Echipa care va greși mai puțin, va câștiga. E greu de spus dacă se va ajunge la prelungiri”, a declarat Milinkovici.

STEAUA PARTIZAN.Mijlocașul echipei Partizan Belgrad, Darko Brasanac, a declarat, marți seară, într-o conferință de presă, că formația sârbă este pregătită din toate punctele de vedere pentru meciul cu Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

„Va fi o partidă foparte grea, un adversar pe care îl știm foarte bine și sper să le facem față. Ne-am pregătit foarte bine din toate punctele de vedere. Sperăm ca faptul că se joacă fără spectatori să nu ne creeze un disconfort. Noi suntem obișnuiți cu astfel de situații, se întâmplă frecvent în campionatul nostru”, a declarat Brasanac.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Vladimir Putin a dat ORDIN. Deja a început totul: Nu vreau să sperii pe nimeni...
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Test de cultură generală. Care compozitor a fost înmormântat fără inimă?