STEAUA – SPARTA PRAGA 2-0. Vicecampioana României este în play-off-ul Champions League

STEAUA - SPARTA PRAGA 2-0. Vicecampioana României este în play-off-ul Champions League
Publicat: 03/08/2016, 22:38
Actualizat: 29/09/2018, 20:03

min. 90+4. Final de meci. Vicecampioana României învinge cu 2-1și se califică în play-off-ul Ligii Campionilor

min 77. O nouă cursă a lui Hamroun, dar șutul ratează ținta și scorul rămâne neschimbat

min 62. Stanciu pare că a rezolvat calificarea cu un nou gol după o fază creată de Tamaș. Cehii nu par capabilă să mai schimbe istoria acestui meci

min 59. Cartonaș galben și pentru Fydek

min 50. Brabec vede un al doilea galben și primește cartonașul roșu.

min 46. Hamroun semnează prima mare ocazie a reprizei secunde cu un șut violent de la marginea carelui

min 45+1. Pauză la București, cu Steaua în avantaj pe tabela de marcaj, dar cu cehii în ofensivă

min 43. Gol pentru Sparta, dar este anulat pentru ofsaid

min 41. Hamroun ratează o ocazie uriașă cu un șut multpeste poartă trimis din mijlocul careului fără să fie jenat de vreun adversar

min 40. Cartonaș galben,primul al meciului, văzut de Brabec

min 31. Gooool fabulos reușit de Stanciu cu o execuție impecabilă, șut rapid, perfect plasat sub bară. Vicecampioana României este foarte aproape de un nou sezon european

min 26. Asediu la poarta Spartei după o ocazie mare a lui Enache. Lovitura violentă trimisă cu capul de la 14 metri a fost respinsă în corner și vreme de două minute Steaua nu a ieșit din careul cehilor

min 25. Secunde de tăcere pe stadion după ce Sural prumnește o minge în mijlocul careului și șutează violent spre poarta lui Niță

min 18. Acțiune frumoasă a Stelei, inițiată de Stanciu și finalizată de Pintilii cu un șut nu departe de vinclu

min 14. O nouă acțiune bună pentru praghezi, dar Konate, după o cursă de 30 de metri nu mai are puterea sășuteze periculos

min 12. Reacția rapidă a cehilor, șut Sural,din 10-12 metri, dar slab, reținut cu siguranță de Niță

min 11. Dribling frumos al lui Stanciu, apreciat la scenă deschisă de zecile de mii de fani, dar șutul este previzibil, ușor de reținut

min 2. Corner pentru Steaua, dar nimic periculos nu iese din această fază

min 1. A început meciul în care cehii sunt obligați să atace și să înscrie

STEAUA – SPARTA PRAGA LIVE, returul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa pe Arena Națională din București, după ce în tur, săptămâna trecută la Praga, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1.STEAUA – SPARTA PRAGAesteLIVEde la ora 20.45 pe Pro TV.

Tehnicianul Stelei, Laurențiu Reghecampf, crede că meciul cu Sparta Praga, programat miercuri de la 20:45, pe Arena Națională, în manșa secundă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, este unul crucial pentru viitorul formației în acest sezon.

„Meciul cu Sparta Praga este cel mai important meci al nostru. Dacă ne vom califica, multe lucruri se vor schimba în bine. Vom intra pe teren să câștigăm meciul, nu vom juca la 0-0. Am pregătit și varianta loviturilor de la 11 metri, se poate întâmpla orice, dar sperăm să nu ajungem acolo. Vor fi câteva surprize în echipă, o să vedeți. Nu vreau să comentez situația lui Hamroun. El își va primi amenda și îmi doresc să facă diferența cu Sparta”, a afirmat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu Sparta Praga.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani este dezamăgit de scandalul cu CSA, dar speră ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion.
„Suntem concentrați pentru meciul de mâine. Suporterii vor veni la stadion dacă vom câștiga meciuri. M-a deranjat că înainte de meci cei de la CSA au ieșit cu acel subiect care nu-și avea rostul. Avem nevoie de liniște. Din păcate ni se pun bețe în roate, nu putem să ajungem la o înțelegere cu fanii echipei noastre”, a mai spus Reghecampf.

George Becali a anunțat că îl dorește pe Budescu la Steaua și a lăsat de înțeles că și Keșeru ar putea reveni la echipă. Reghecampf este însă de altă părere: niciunul dintre cei doi fotbaliști nu îi pot fi utili.

„Tema «Budescu» nu este de actualitate. Nici Budescu, nici Keșeru nu sunt priorități pentru noi. Ne dorim jucători care vor să câștige trofee. Keșeru nu se va întoarce la Steaua. Budescu poate juca până în iarnă. Cât ne poate ajuta, două luni? E încă accidentat”, a conchis Reghecampf.

STEAUA – SPARTA PRAGA LIVE.Zdenek Scasny, antrenorul echipei Sparta Praga, a participat la conferința de presă premergătoarea partidei retur cu FC Steaua din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în cadrul căreia a declarat că nu vrea ca formația sa să repete greșelile din repriza a doua a partidei de la Praga.

Tehnicianul cehilor e conștient că partida se va juca sub presiune, dar spune că nici el, nici jucătorii pe care-i antrenează, nu au voie să fie apăsați de încărcătura emoțională mare creată în jurul meciului. Scasny spune că Sparta nu se va arunca în atac.

„Ne dorim să ne calificăm. Așa cum am spus și înaintea meciului tur, experiența noastră ne ajută foarte mult, dar în acest meci, pe lângă experiență, trebuie să fim concentrați, să fim uniți, pentru a ne ieși jocul. Nu pot să spun că vom ataca tot meciul. Am avut câteva probleme de lot în meciul tur, dar jucătorii s-au recuperat pentru acest meci. Trebuie să avem grijă să nu repetăm jocul din repriza a doua de la Praga. Vom vedea cum va decurge jocul, oricum nu vom ataca în permanență.

Și dacă aș simți presiune nu am voie să o arăt, băieții nu au voie să simtă așa ceva pentru că ar fi destul de grav, este un meci cu încărcătură emoțională mare, dar nu am voie să mă las apăsat de aceste emoții sau de această greutate a meciului”, a spus Zdenek Scasny, la conferința de presă.

STEAUA – SPARTA PRAGA LIVE.David Bicik, portarul echipei Sparta Praga, adversara echipei FC Steaua din preliminariile Ligii Campionilor, a acordat un interviu publicației Idnes din Cehia, în care susține că echipa sa are în continuare șanse la calificare și l-a remarcat pe Nicolae Stanciu.

La 35 de ani, Bicik este unul dintre veteranii lui Sparta Praga, echipă la care a revenit în iulie 2014, după ce mai jucase pentru cehi între 2000-2007. Prima perioadă a lui Bicik la Sparta coincide cu ultima prezență a echipei în Champions League, în 2005.

„Avem nevoie de mai multă concentrare după pauză. Nu trebuie să ne mai lăsam adversarii să pună presiune pe noi și să-și creeze ocazii. În reprizele secunde al meciurilor cu Steaua și cu Slovacko am jucat slab. În primăvară primeam goluri în prima repriză. Acum primim goluri pe finalul meciurilor”.

Bicik a recunoscut că fotbalistul care s-a făcut remarcat în turul „dublei” dintre Steaua și Sparta a fost fotbalistul „roș-albaștrilor”, Nicolae Stanciu: „A șutat din toate pozițiile posibile. Este un fotbalist excelent, formidabil! Știam că este periculos, dar nu am avut ce să fac la gol. Chiar și așa, îți poți lua măsuri de precauție în legătură cu un jucător și să înscrie altcineva. Noi le-am făcut cadou câteva lovituri libere și ne-au penalizat. Trebuie să fim mai atenți”.

Numărul de bilete vândute ajuns la 25.000, dar Bicik nu pare a fi suprins: „Nu jucăm fotbal pentru prima oară. Suntem obișnuiți cu astfel de lucruri”.

STEAUA – SPARTA PRAGA LIVE.Peste 200 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la meciul dintre FC Steaua și Sparta Praga din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ce va avea loc miercuri, 3 august, de la ora 20:45, pe Arena Națională din București.

Conform datelor transmise de organizator, accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.45 doar pe bază de bilete sau invitații. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

INFORMAȚII ȘI RECOMANDĂRI PENTRU SPECTATORI

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã staționeze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societãții specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la această competiție sportivă.

Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

STEAUA – SPARTA PRAGA LIVE.Site-ul oficial al UEFA a anunțat, luni, că arbitrul olandez Danny Desmond Makkelie va conduce brigada ce va oficia la meciul dintre Steaua București și Sparta Praga din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Ceilalți trei membri ai brigăzii conduse de Danny Desmond Makkelie sunt tot din Olanda: Mario Diks și Hessel Steegstra, în timp ce arbitru de rezervă va fi Kevin Blom.

Danny Desmond Makkelie are 33 de ani și s-a născut la Dordrecht, unde lucrează în acest moment ca polițist. Din 2011 este arbitru pe lista FIFA, iar un an mai târziu a condus partide la Campionatul Mondial sub 19 ani din Estonia. A arbitrat naționala României într-o partidă amicală, împotriva Austriei și încheiată la egalitate, scor 0-0, rezultat care i-ar permite Stelei să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor, după 1-1 în manșa tur de la Praga.

STEAUA – SPARTA PRAGA LIVE.Pro TV va difuza miercuri, 3 august, returul dintre Steaua și Sparta Praga, în direct, de la ora 20:45, potrivit unui comunicat al televiziunii remis MEDIAFAX.

Steaua este la doar un pas de noul sezon UEFA Champions League, după meciul din tur contra celor de la Sparta Praga, încheiat 1-1. Meciul retur care poate asigura pentru Steaua un loc în play-off-ul UCL va fi transmis în direct de Pro TV, miercuri, de la 20:45.

Adversara Stelei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor vine la București cu un moral bun, după ce a obținut o victorie pe teren propriu în prima etapă a campionatului (3-2 cu FC Slovacko). În tabăra lui Reghe, jucătorii vin de asemenea cu moralul ridicat după meciul împotriva Viitorului lui Hagi, câștigat cu scorul de 3-1.

Steaua a vândut până acum în jur de 25.000 de bilete pentru returul cu Sparta Praga.

Prezența în play-off îi garantează Stelei aproape 13 milioane de euro: zece milioane din viitoarea prezență în grupe, iar trei milioane pentru accesul în play-off-ul Champions League.

Meciul va fi transmis în direct și pe platforma online Voyo, care poate fi accesată pe bază de abonament.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani