Știm cele 8 echipe CALIFICATE în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Tragerea la sorți va fi vineri la Nyon

Știm cele 8 echipe CALIFICATE în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Tragerea la sorți va fi vineri la Nyon
Publicat: 16/03/2023, 07:33
Actualizat: 16/03/2023, 07:36

Napoli a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia germană Eintracht Frankfurt şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. În aceeaşi fază merge şi echipa spaniolă Real Madrid, învingătoare cu 1-0 în duelul de pe teren propriu cu echipa engleză FC Liverpool.

Se cunosc toate cele 8 echipe calificate în sferturile de finală ale acestei ediții de Liga Campionilor. Primele 6 formații aflate în această postură se cunoșteau deja, iar ultimele două necunoscute din acest tablou s-au aflat miercuri seară.

Chelsea, Benfica, Bayern Munchen, AC Milan, Manchester City, Inter Milano, Real Madrid și Napoli sunt cele 8 formații calificate. Tragerea la sorți a meciurilor din această fază va avea loc vineri, 17 martie, la ora 13:00, ora României, la sediul UEFA de la Nyon, Elveția.

Știm cele 8 echipe calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor! Tragerea la sorți va fi vineri la Nyon

În aceeași ceremonie, se va stabili și cum se vor împerechea echipele pentru semifinale, dar și, în mod evident, pentru finală.

Meciurile din sferturile de finală se vor juca pe 11 și 12 aprilie, manșa tur, respectiv pe 18 și 19 aprilie, manșa retur. Semifinalele se vor disputa pe 9 și 10 mai, respectiv 16 și 17 mai, iar marea finală va avea loc la Istanbul pe data de 10 iunie.

Ciocniri între fanii echipei Eintracht Frankfurt şi poliţie au avut loc la Napoli, miercuri, înaintea meciului de Liga Campionilor dintre formaţia italiană şi gruparea germană. Fanii oaspeţilor nu au acces la meci, ca urmare a unor incidente de la partida tur, scrie presa germană.

Sute de suporteri de la Eintracht Fraankfuurt au fost protagoniştii unor violenţe la Napoli. Ei au incendiat o maşină a poliţiei şi au aruncat către forţele de ordine cu petarde şi fumigene. Poliţiştii au reacţionat folosind gaze lacrimogene.

Gent a învins miercuri, în deplasare, scor 4-1, formaţia turcă Istanbul Başakşehir, în returul optimilor de finală din Conference League. Cu scor cumulat de 5-2, Gent s-a calificat în sferturi.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile şi semifinalele Conference League va avea loc în ziua de 17 martie, iar faza sferturilor a fost programată pentru luna aprilie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase