TENIS. Simona Halep revine în forță: Se antrenează în parcul Herăstrău din Capitală – FOTO

Redactor:
Alexandra Mortu

Campioana României, Simona Halep, și-a reluat antrenamentele în aer liber chiar în parcul Herăstrău din București după o perioada în care sportiva s-a antrenat acasă și le-a arătat fanilor ce exerciții face pe platforma de socializare Instragam. 

În cursul zilei de joi, 4 iunie, campioana Simona Halep a fost surprinsă în parcul Herăstrău din București în timp ce se antrena în aer liber, după luni de izolare în contextul pandemiei de coronavirus.

Pe perioada stării de urgență impusă de pandemie, Simona Halep s-a antrenat acasă, chiar și în sufragerie. Sportiva a postat pe contul de Instagram mai multe poze și filmulețe cu exercițiile și activitățile care au menținut-o în formă în perioada izolării.

Într-una dintre poze, aceasta apare făcând exerciții în sufragerie, cu ajutorul canapelei. Alături de poză, sportiva a postat și mesajul – „Cine a zis că o canapea e bună doar ca să stai pe ea? (…) Am decis să fiu creativă și să fac mișcare în orice colț al casei. Deci start și tu (…)”.

De asemenea, acesta și anunțat fanii, printr-un videoclip, că în timpul carantinei și-a înrămat racheta de tenis cu care a jucat la Wimbledon 2019, dar și o poză cu trofeul câștigat.

Cum s-a menținut în formă Simona Halep în timpul carantinei

De asemenea, campioana le-a arătat fanilor și susținătorilor și o serie de exerciții care o ajută să își mențină forma fizică bună, postând un videoclip alături de mesajul „eu așa mă mențin în formă acasă. Tu cum reușești?”.

În timpul pandemiei de coronavirus, Simona Halep s-a implicat activ în susținerea celor care aveau nevoie de sprijin, donând 30.000 de euro pentru spitalele care tratează pacienții bolnavi de noul COVID-19.

„Este adevărat, aceasta este suma, 30.000 de euro. Nu mă uit la ştiri, dar stăteam în casă cu Toni, cu prietenul meu, şi am văzut cât e de greu pentru toată lumea. Am decis amândoi să donăm, a fost un moment venit din interior. Indiferent de sumă, trebuie să donez. A venit din suflet. Nu îmi place să anunţ oficial aceste donaţii. Doctorii şi românii au nevoie de ajutor”, a spus Simona, într-un interviu pentru Digi Sport.

„Îmi lipseşte faptul că nu mai pot ieşi cu prietenii, nu ne mai putem strânge, îmi plăcea mult să ies în oras, să stăm să râdem, să povestim. Eu una m-am izolat complet, nu am avut întâlnire cu cineva pe care nu-l cunosc de pe 9 martie. Faptul că stau deja de 6-7 săptămâni acasă, într-un singur loc, pentru mine e ceva wow, nu am mai făcut asta am şi uitat de când. Dorm mai mult şi pot să spun că e un moft”, a mai spus Simona Halep.

 

 

Inchide