DEZVĂLUIRI. Ce a făcut Simona Halep cu primii bani câștigați din tenis: „Tot timpul ai acest instinct”

Redactor:
Gândul
DEZVĂLUIRI. Ce a făcut Simona Halep cu primii bani câștigați din tenis: „Tot timpul ai acest instinct”
Simona Halep

Simona Halep a dezvăluit care a fost prima sa achiziție din banii câștigați în urma tenisului. Sportiva a mărturisit că nu și-a cumpărat ceva extrem de scump, pentru că s-a gândit că va avea nevoie să investească în cariera ei. 

Simona Halep a dezvăluit faptul că tatăl său nu s-a gândit nicio secundă că sportiva nu va avea succes în tenis. Cu primii bani pe care i-a câștigat din tenis Halep și-a cumpărat un apartament mic și a pus de o parte pentru momentele în care urma să investească în activități care să o ajute în carieră.

„Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investeşti într-un copil şi să rişti. E o investiţie pe care nu ţi-o garantează nimeni. Tata nu şi-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Şi nu o spun acum că am reuşit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost şi momente grele. Poate că s-a gândit că nu mai face faţă, dar în momentul ăla am început eu să câştig primii bănuţi.

Simona Halep: Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi

„Nu mi-am luat nici maşină, nici casă scumpă. Mi-am luat un apartament mic, ca să am bani să investesc în mine. Tot timpul ai instinctul să îţi cumperi ceva din banii pe care îi câştigi. Dar trebuie să îţi opreşti instinctul ăsta şi să spui că trebuie să te duci într-un cantonament mai scump pentru că te ajută pe o perioadă mai lungă”, a spus Simona, în podcastul BT Talks, în dialog cu Andi Moisescu.

Simona Halep se află pe locul nouă în topul celor mai bine plătiți tenismeni din lume în perioada 1 iunie 2019-1 iunie 2020. în ultimele 12 luni tenismena româncă a câștigat 10.2 milioane de dolari, dintre care 6.2 milioane de dolari din premii și 4 milioane de dolari din publicitate.

Recent, Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru spitalele din România care îngrijesc pacienți infectați cu COVID-19, boala provocată de noul tip de coronavirus.

 

Inchide