Turneul Campioanelor | Andreescu VS. Halep: Primul set al meciului câștigat de Bianca / Halep își ia revanșa câștigând setul 3

Turneul Campioanelor | Andreescu VS. Halep: Primul set al meciului câștigat de Bianca / Halep își ia revanșa câștigând setul 3
Publicat: 28/10/2019, 16:45

Jucătoarea din Canada a continuat evoluția bună din prima manșă. A câștigat al patru-lea game la rând, pe propriul serviciu. Simona Halep a revenit în joc a câștigat și ea pe propriul serviciu și a reușit un break, preluând astfel conducerea, 2-1. Bianca Andreescu a echilibrat din nou situația, după un re-break, scor 2-2. Simona Halep s-a distanțat la două game-uri, 4-2, dar canadianca a întors, a egalat la 4-4, iar ulterior s-a mers cap la cap.

S-a intrat în tie-break, unde românca a fost mai solidă la serviciu și la retur și s-a impus cu 7-6. La scorul de 6-5, Andreescu a avut o oportunitate de meci.

Primul set

Simona Halep a câștigat primul game al meciului cu Bianca Andreescu, pe propriul serviciu, după ce jucătoarea în vârstă de 19 ani egalase de la 15-40. Adversara din Canada nu a avut însă probleme pe serviciu, a pierdut un singur punct și a egalat, 1-1. Bianca a reușit primul break al întâlnirii, în care a revenit de la 15-30. Simona a realizat re-break-ul, după ce a recuperat de la 30-40, după care a preluat conducerea și a încheiat game-ul cu cinci puncte la rând, scor 3-2.

Bianca Andreescu a echilibrat din nou situația, după primul game la 0 din acest meci, 3-3. Numărul patru WTA a trecut din nou în avantaj după ce a realizat al doilea break din această întâlnire, 4-3. Andreescu s-a impus din nou, a ajuns la un game distanță de câștigarea primului set, 5-3.

Andreescu a reușit să ia primul set, după 39 de minute de joc, cu scorul de 6-3.

Știre inițială

„Sunt încântată și eu că voi juca împotriva ei (n.red. – Bianca Andreescu). Va fi o provocare pentru mine, pentru că am avut un an cu multe suișuri și coborâșuri. Am avut un mare vârf la Wimbledon, dar în rest am fost destul de jos. Nu mă gândesc dacă voi câștiga sau dacă nu voi câștiga aici. Îmi doresc doar să pot să joc meciurile”, a spus Simona Halep, înaintea debutului la Turneul Campioanelor.

Pentru fostul lider mondial este a cincea prezență la Turneul Campioanelor, iar cea mai bună performanță a fost în anul 2014, atunci când a pierdut finala în fața Serenei Williams, în două seturi, 3-6, 0-6. În celelalte trei ediții, Simona Halep nu a trecut de faza grupelor (2015, 2016, 2017). Și anul trecut s-a calificat la competiția care se desfășoară cu primele opt cele mai bune jucătoare de tenis din lume, dar nu a putut juca din cauza unei accidentări.

La Turneul Campioanelor, Simona Halep îl va avea alături pe antrenorul australian, Darren Cahill, pe care fostul lider mondial l-a ales pentru on-court coaching pentru primul meci al său din acest an de la Shenzhen, contra canadiencei de origine română, Bianca Andreescu. Alături de Simona, în China, se află și antrenorul român, Daniel Dobre.

De cealaltă parte, pentru Bianca Andreescu aceasta este prima prezență la Turneul Campioanelor.

„E ca și cum ai juca direct în sferturi la un Slam. Dar am avut o pregătire bună. Vin după niște victorii bune (n.red. – Bianca a câștigat 7 din 8 meciuri versus Top 8 WTA în 2019).

Eu și Simona? Întotdeauna mi-am dorit să joc împotriva ei. În sfârșit am șansa asta. Sunt nerăbdătoare.

Cred că am jucat o singură dată în sistem de grupă, în Junior Fed Cup. La individual, niciodată. Va fi super. Dar nu va fi ușor. Am realizat însă că joc bine sub presiune. Nu mă întrebați cum. Cred însă că îmi ridic nivelul inconștient la un nivel superior și sunt recunoscătoare pentru asta. De aceea consider că joc atât de bine împotriva celor mai bune jucătoare. Însă asta a funcționat mai ales când porneam cu șansa a doua. Să vedem cum va fi acum”, a spus Bianca Andreescu, la întâlnirea cu mass-media înainte de startul Turneului Campioanelor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de...
Alimentul-minune pe care japonezii îl mănâncă înainte de a merge la somn. Se trezesc fericiți...
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Marea Britanie îşi întăreşte legislaţia împotriva pornografiei deepfake
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Corpurile femeilor au devenit „câmpuri de luptă”, avertizează ONU