Ultimele date despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, oferite într-o producție Netflix de către soția fostului campion mondial

Ultimele date despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, oferite într-o producție Netflix de către soția fostului campion mondial
Publicat: 09/09/2021, 11:23

Soția lui Michael Schumacher, Corinna, a dezvăluit că fostul campion mondial încă se luptă pentru recuperarea leziunilor cerebrale cauzate de un accident de schi și că este „aici, dar diferit”. De la accidentul suferit în 2013, informațiile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost rare, mai ales din partea familiei.

Pe 15 septembrie Netflix lansează documentarul despre cariera lui Michael Schumacher. În noua producție, Corrina Schumacher, soția fostului campion mondial la Formula 1, oferă informații despre starea lui de sănătate, potrivit GSP.ro.

Corrina Schumacher s-a arătat optimistă în ceea ce privește situația actuală a soțului ei: „Michael le lipsește tuturor, dar este aici. Diferit, dar aici. Suntem împreună. Locuim împreună. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a ne asigura că se simte confortabil. Indiferent de ce, voi face tot ce pot. Cu toții o vom face”.

Schumacher are acum 52 de ani, în timp ce fiul său Mick, care avea 14 ani în momentul accidentului, concurează acum pentru Haas în Formula 1. Corinna s-a căsătorit cu Michael Schumacher în 1995 și au și o fiică, Gina.

Corrina Schumacher: „A fost pur și simplu ghinion”

Soția sa a recunoscut că tuturor le este dor de Michael, dar că nu îl invinuește pe Dumnezeu pentru cele întâmplate: „Mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu numai mie îi este dor de el, tuturor celor din jur. Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat acum. A fost pur și simplu ghinion”.

Fostul campion monndial a concurat în 19 sezoane în F1 între 1991 și 2012, câștigând 91 de curse și a suferit o singură accidentare majoră, un picior rupt după un accident de la GP-ul britanic în 1999.