Unde se va disputa până la urmă amicalul România-Spania

Unde se va disputa până la urmă amicalul România-Spania
Publicat: 28/02/2016, 08:39

Amicalul „de lux” al echipei naționale programat pe 27 martie în compania Spaniei se va juca, cel mai probabil, pe Cluj Arena, după ce National Arena nu a primit autorizația de funcționare din partea ISU. În acest sens, o comisie a FRF a fost deja la Cluj-Napoca pentru a inspecta stadionul și, în special, gazonul.

„E adevărat că mai mulți reprezentanți ai Federației au mers la Cluj și că în proporție de 95% amicalul cu Spania se va disputa acolo. Nu se pune problema ca meciul să nu se dispute pentru că în contractul încheiat cu Federația spaniolă era trecut și un al doilea stadion, adică cel de la Cluj. Cele mai mari probleme acolo sunt însă cele legate de gazon. E unul cu probleme, le-am transmis celor de acolo că trebuie să se ocupe de suprafața de joc, mai ales că pe 23 martie acolo vom juca și împotriva Lituaniei!”, a declarat un oficial al FRF, citat de citynews.ro.

Astfel, pentru ca suprafața de joc să se prezinte în condiții cât mai bune la ora meciului cu Spania, FRF le-a cerut celor de la Universitatea Cluj să mute jocul cu Baia Mare, de pe 19 martie, pe o altă arenă. Reamintim că pe 23 martie, România mai are programat un amical pe Cluj Arena, cel cu Lituania.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase