VILLARREAL STEAUA 2-1. STEAUA ratează primăvara Europa League

VILLARREAL STEAUA 2-1. STEAUA ratează primăvara Europa League
Publicat: 08/12/2016, 20:02

Au marcat: Sansone 15′, Triguerros 88′ / Achim 55′.

În urma acestui rezultat, Steaua a terminat grupa L a Europa League pe locul patru, cu șase puncte și a ratat calificarea, în timp ce Villarreal a încheiat pe locul doi, cu 9 puncte. Osmanlispor a câștigat meciul cu FC Zurich, scor 2-0, iar turcii au terminat pe primul loc în grupă, cu 10 puncte, în timp ce elvețienii s-au clasat pe trei, cu șase puncte.

1-0: Sansone a reluat spre poartă o centrare din partea dreaptă, Niță a respins, iar atacantul italian a fost pe fază și a introdus mingea în poartă.

1-1: Achim înscrie, cu capul, din marginea careului de șase metri, după o centrare bună primită de la Tamaș.

2-1: Manu Trigueros a înscris cu un lob peste Niță, după pasă primită în adâncime din partea stângă.

Villarreal: Asenjo – Gaspar, Musacchio (Alvaro 39′), Ruis, Jaume Costa – dos Santos, Trigueros, B. Soriano, R. Soriano – Bakambu (R.Hernandez 85′), Sansone (Borre 80′). Antrenor: Fran Escriba.

FC Steaua: Niță – Tamaș, Moke, Toșca, Momcilovic – Pintilii (Achim 55′), Bourceanu – Enache (Golubovic 46′), Boldrin (Ov. Popescu 76′), De Amorim – Popa. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Cartonașe galbene: Bakambu 26′ / Enache 25′, Tamaș 32′, 79′ Golubovic 68′, Achim 90+1′

Cartonașe roșii: – / Tamaș 79′

Arbitri: Manuel Grafe, Holger Henschel, Mike Pickel; adiționali: Robert Hartmann, Marco Fritz; rezervă: Christian Gittelmann (toți din Germania).

Observatori: Michel Piraux (Belgia), Marina Tashchyan (Armenia).

Stadion: „El Madrigal”, Villarreal.

VILLARREAL STEAUA LIVE.Echipele probabile:

Steaua: Niță – Ov. Popescu, Tamaș, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Popa, Boldrin, De Amorim – Golubovic

Villarreal: Asenjo – Rukavina, Musacchio, Ruiz, Jose Angel – dos Santos, Trigueros, Bruno, Cheryshev – Bakambu, Pato

VILLARREAL STEAUA LIVE.Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat la conferința de presă înaintea meciului decisiv cu Villarreal pentru calificarea în șaisprezecimile Europa League, că este foarte important ca formația sa să marcheze pentru a spera într-o victorie.

„Pe hârtie, Villarreal era favorită, dar după disputarea mai multor meciuri s-a văzut că e o grupă foarte echilibrată. De aceea fotbalul e foarte frumos, se poate întâmpla orice. Întâlnim o echipă importantă din Spania, o echipă cu rezultate incredibile. Trebuie să fim realiști. Nu cred că trebuie să spunem lucruri pe care nu le putem realiza. Orice meci pe care îl jucăm îl abordăm la victorie, dar rămâne să demonstrăm pe teren.

E un meci foarte important pentru noi. Am venit aici să câștigăm, e singura noastră șansă pentru a merge mai departe în primăvara europeană. Va fi un joc deschis, un joc interesant. Villarreal e o echipă foarte puternică, va juca acasă și cu siguranță va avea aportul publicului, astfel că vom avea un meci foarte dificil.

Vom încerca să jucăm pentru a câștiga meciul. E foarte important să reușim să marcăm, dar, în același timp, trebuie să fim atenți când pierdem mingea. Știm calitățile jucătorilor de la Villarreal și vreau să avem în minte și golul pe care l-am primit la București”, a declarat Reghecampf, la conferința de presă oficială, citat de Digi Sport.

Partida dintre Villarreal și Steaua se va disputa joi, de la ora 18:00, în Spania, în timp ce Osmanlispor joacă, pe teren propriu, cu FC Zurich. Laurențiu Reghecampf a mai spus că nu are probleme de lot pentru meciul de pe stadionul „El Madrigal”, însă nu a dezvăluit formula de start.

„La antrenamentul de azi nu am avut nicio problemă. Popa s-a pregătit normal, iar Golubovic va trebui să joace cu mască, dacă va intra pe teren. Mai avem timp până mâine seară să ne gândim ce formulă vom folosi. Eu sper ca jucătorii care vor intra să joace bine. Știu echipa, normal, dar nu o spun. Nu avem ce improviza, încercăm să câștigăm un meci important și să ne calificăm”, a explicat tehnicianul.

Steaua are 6 puncte acumulate în grupa L, la egalitate cu Villarreal și are nevoie de victorie pentru a se califica în șaisprezecimi sau de un egal cu minim două goluri marcate.

VILLARREAL STEAUA LIVE.Antrenorul echipei Villarreal, Fran Escriba, spune că va aborda cu seriozitate partida cu Steaua, programată joi de la 18:00, în ultima rundă din grupele Europa League, în timp ce fundașul Mateo Musacchio crede că pe formația spaniolă o așteaptă o adevărată finală.

„Suntem obișnuiți să jucăm sub presiune. Mă preocupă mai mult partidele de acest gen decât cele fără miză. Este un joc în care nu avem voie să comitem erori de poziționare. Avem încredere absolută în șansele noastre.

Nu putem să contăm pe Samu Castillejo și pe Denis Cheryshev, însă Bruno se află într-o stare perfectă și îl avem la dispoziție. Avem alternative pentru înlocuirea jucătorilor indisponibili, deci nu există scuze”, a afirmat antrenorul echipei Villarreal, Fran Escriba, la conferința de presă premergătoare meciului cu Steaua.

Prezent și el la conferința de presă, fundașul Mateo Musacchio a lăudat echipa Stelei, însă a spus că se va concentra asupra propriului joc.

„Avem în față o adevărată finală, știm ce miză are acest meci. Ne-am pus mari speranțe în acest sezon de Europa League. Steaua este o echipă bună, a demonstrat acest lucru în meciul din prima manșă, însă pe noi trebuie să ne preocupe doar evoluția noastră”, a declarat Musacchio.

VILLARREAL STEAUA LIVE.Steaua joacă joi, de la ora 18:00, la Pro TV, cu Villarreal, finala pentru primăvara europeană, într-un dintre cele mai echilibrate grupe din Europa League, potrivit unui comunicat de presă al postului de televiziune Pro TV.

Toate cele patru echipe din grupă au șanse de calificare. Meciul Villarreal – Steaua se joacă, în mod inedit, de la 18:00 ora României, pentru a fi de la aceeași oră cu meciul dintre Osmanlispor și Zurich, programat simultan la Ankara.

În cazul unei victorii, Steaua este sigură de calificarea în primăvara europeană, dar adversara sa este foarte puternică, ocupă locul 5 în Primera Division. Totuși, în meciul de la București, Steaua a reușit un egal, 1-1.

Acum, în cazul unui egal, Steaua trebuie să aștepte rezultatul din Turcia pentru a fi sigură de calificare.

Steaua va avea și un avantaj în Spania: va avea în spate mii de suporteri dintre românii aflați în străinătate. Posibil chiar mai mulți decât echipa gazdă!

Meciul dintre Villarreal și Steaua va fi difuzat în direct, joi seara, de la ora 18:00, la Pro TV. De asemenea, pe www.voyo.ro, se poate vedea în direct meciul Villareal-Steaua.

VILLARREAL STEAUA LIVE.Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a precizat, miercuri, că obiectivul Stelei este calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League și că nu își face griji în privința titlului din Liga 1.

„Echipa pleacă în Spania cu gânduri de calificare. Sigur, șansele nu sunt foarte mari. Practic, o victorie ne-ar califica. Nu joci nici cu Barcelona, nici cu Real Madrid. E o echipă bună, dar nu este una dintre forțele Europei să spui că n-ai nicio șansă. Nu cred că Steaua are un jucător decisiv, nu cred că în România există așa ceva. Poate să marcheze Enache, Adi Popa… Asta nu e o problemă. Important e să creăm ocazii, să ajungem în fața porții. Va trebui să ne apărăm foarte bine și să dăm lovitura pe contraatac.

Titlul de campioană nu se pune în discuție, câștigăm cu siguranță. Acum e importantă calificarea în primăvara europeană. Steaua va câștiga campionatul destul de ușor. Reghecampf are un obiectiv foarte clar, câștigarea campionatului, și e în grafic. Nu se pune problema să fie înlocuit”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

VILLARREAL STEAUA LIVE.Steaua va fi susținută de cel puțin 5000 de suporteri la meciul cu Villarreal din Europa League, care se va disputa pe stadionul El Madrigal, unde echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf are nevoie de victorie pentru a obține calificarea în primăvara europeană, informează El Periodico Mediterraneo.

„Roș-albaștri” se pregătesc de meciul sezonului, până în acest moment, împotriva lui Villarreal, în deplasare, partidă care se va disputa cu calificarea pe masă. Conform jurnaliștilor spanioli, Steaua va avea un număr mare de susținători, comparativ cu ultimul meci din campionat, cel cu Pandurii Târgu Jiu, unde aproximativ 400 de fani au fost prezenți pe stadion. El Periodico Mediterraneo scrie că primul inel al stadionului El Madrigal este plin deja, iar la ora meciului toate biletele vor fi vândute, fiind așteptați 22.000 de fani spanioli și 5.000 de fani români.

Meciul Villarreal – Steaua din grupa L a Europa League va avea loc joi, 8 decembrie, de la ora 18:00, ora României, pe stadionul El Madrigal. Pentru a obține calificarea în primăvara europeană, echipa lui Laurențiu Reghecampf trebuie să câștige. În tur, pe Arena Națională, cele două echipe au remizat, 1-1.

Clasamentul grupei L din Europa League înaintea ultimei etape: Osmanlispor – 7 puncte, Villarreal – 6 p, FC Steaua – 6 p, FC Zurich – 6 p. Cele trei echipe aflate la egalitate de puncte sunt despărțite doar de golaveraj.

VILLARREAL STEAUA LIVE.O brigadă din Germania, cu Manuel Grafe la centru, va conduce partida dintre Villarreal și Steaua, programată joi, de la 18:00, în ultima rundă a fazei grupelor din Europa League, în timp ce la confruntarea Astra – AS Roma au fost delegați arbitri din Turcia, anunță site-ul uefa.com.

Villarreal – FC Steaua București, grupa L, 8 decembrie, ora 18:00, El Madrigal, Villarreal

Arbitri: Manuel Gräfe, Holger Henschel, Mike Pickel; adiționali: Robert Hartmann, Marco Fritz; rezervă: Christian Gittelmann (toți din Germania).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer