BACALAUREAT. Prim vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat BAC-ul după ce a luat nota 3,60 la română

Redactor:
Radu Cristian
BACALAUREAT. Prim vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat BAC-ul după ce a luat nota 3,60 la română
BACALAUREAT. Prim vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a picat BAC-ul după ce a luat nota 3,60 la română / Sursă Foto: aniel Moroșanu, Facebook

Prim-vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, a fost respins la examenul de bacalaureat pe care l-a susținut la Liceul „Simion Mehedinţi” Vidra.

Daniel Moroșanu nu a reușit să promoveze examenul de bacalaureat

Daniel Moroșanu a obținut nota 3,60 la Limba și Literatura Română, la Istorie cu 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65.

Politicianul a depus deja contestaţie şi cere să i se recorecteze teza de la Limba şi literatura română. O dilemă constă în  modificarea făcută în aplicaţia de pe site-ul unde s-au afişat notele, deoarece Moroşanu a terminat liceul la frecvenţă redusă,  în timp ce în aplicaţie apare că a absolvit la zi, probabil ca să i se piardă urma.

Daniel Moroșanu are de de ani. Acesta a absolvit la seral Liceul „Simion Mehedinţi din Vidra”, în urmă cu doi ani. În adolescență, politicianul a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto, scrie Adevărul.

„Toate provocările din ultimele zile, mai mult din partea media locală şi centrală, m-au determinat, deşi nu intenţionam, să continui şi să mă înscriu şi la facultate. Sunt un tip ambiţios, am capacitatea şi voi face şi dovada să merg la facultate. Nu mă pricep cu doctoratele, că nu vreau să ajung ca domnul Ponta să plagiez. Îmi ştiu limitele şi îmi sunt suficiente doar studiile superioare, facultate şi licenţă”, afirma Moroşanu.

Inchide