Nicușor Dan, reacție după ce Firea s-a fotografiat din Primărie: Insultă din nou inteligența bucureștenilor! Nu se ocupă nimeni de probleme precum coronavirusul, termoficarea, situația financiară sau traficul din Capitală  

Nicușor Dan, reacție după ce Firea s-a fotografiat din Primărie: Insultă din nou inteligența bucureștenilor! Nu se ocupă nimeni de probleme precum coronavirusul, termoficarea, situația financiară sau traficul din Capitală  
Publicat: 23/10/2020, 07:46
Actualizat: 06/04/2021, 15:33

Nicușor Dan a reacționat în urma mesajului Gabrielei Firea din Primărie: „Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”. Noul primar al Capitalei o acuză pe Firea că insultă inteligența bucureștenilor și că activitatea acesteia în Primărie a fost inexistentă de la alegeri până acum. 

După ce Nicușor Dan a acuzat-o pe Firea că a contribuit la întârzierea preluării mandatului său de nou primar al Capitalei, Firea s-a fotografiat din Primărie spunând că este încă acolo, că încă muncește și că îi place. Dan a reacționat în urma acestei postări, acuzând faptul că există probleme importante în București, cum ar fi rețeaua de termoficare, de care nu se ocupă nimeni în prezent.

„Insultă din nou inteligența bucureștenilor, așa cum a făcut-o de nenumărate ori în campania electorală. Vedem cu toții că biroul ăla e gol. Nu există un primar care să se ocupe de problemele bucureștenilor. Nu se ocupă nimeni de toate problemele astea – coronavirusul, termoficarea, situația financiară, traficul și toate cele pe care le știm…”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan despre Firea: Activitatea sa a fost inexistentă

Nicușor Dan, care a câștigat alegerile locale în București pe 27 septembrie, acuză că de 4 săptămâni activitatea Gabrielei Firea a fost inexistentă.

„Au trecut totuși 4 săptămâni de la alegeri și nu am avut nicio comunicare publică a primarului în funcție, Gabriela Firea, pe subiectele esențiale.

Activitatea sa a fost inexistentă. Duminică se fac 4 săptămâni de la alegeri. Sunt primari de toate culorile politice care au fost instalați deja. S-a întâmplat că mandatul de primar general a fost validat conform legii încă de acum o săptămâna, și că în intervalul de timp în care se putea face apel la această hotărâre, au fost 52 de persoane apropiate de PSD, mulți consilieri generali, consilieri locali la primăriile de sector, care au formulat contestație sau apel la această hotărâre a Tribunalului. Tocmai pentru că fost așa multe, s-a constituit un dosar și s-a dat un termen, care va fi abia luni. Motivele sunt absolut puerile. Aceleași povești cu sacii din secția de votare, numărare, cu procese verbale… Din păcate, există o problemă cu Codul administrativ votat de aceeași majoritate pesedistă în 2019, care spune că primarul trebuie să-și i-a mandatul odată cu consilierii. La consilieri, abia am trecut de prima instanță, au fost validați și ei de Judecătoria Sectorului 1, și azi am fost în ultima zi de apel. O să vedem dacă nu cumva o să fie apeluri și la hotărârea prin care au fost validați consilierii. În acest caz, se va mai prelungi cu câteva zile”, a declarat Nicușor Dan la Digi24.

Nicușor Dan a declarat, joi, că preluarea mandatului său de primar va mai întârzia cel puţin o săptămână, din cauza a 52 de apeluri în instanță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?