PANDEMIE. Ciolacu a postat o poză în care apare alături de 10 PSD-iști, fără mască și fără a păstra distanța

Redactor:
Gandul
PANDEMIE. Ciolacu a postat o poză în care apare alături de 10 PSD-iști, fără mască și fără a păstra distanța
PANDEMIE. Ciolacu a postat o poză în care apare alături de 10 PSD-iști, fără mască și fără a păstra distanța / Sursă Foto: Marcel Ciolacu, Facebook

Marcel Ciolacu a postat, vineri seara, pe Facebook, o fotografie de grup, în care protagoniştii nu respectă distanţarea socială şi nici numărul maxim admis de persoane. Întrebat în comentarii de ce nu poartă mască, liderul PSD a scris că este obligatorie doar în interior, relatează Mediafax.

În imagine apar secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul PSD Vrancea, dar şi alţi colegi din partid:

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a afişat din nou fără mască, dar şi fără să păstreze distanţarea socială.

El a postat pe contul său de Facebook o fotografie în care este umăr la umăr cu mai mulţi lideri centrali şi locali ai partidului.

În imagine apar secretarul general al PSD, Paul Stănescu, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, dar şi Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, protagonistul unui scandal pe plan local pentru că membrii PSD nu poată mască de protecţie.

Chiar dacă masca nu este obligatorie în spaţii deschise, recomandarea autorităţilor este să se păstreze distanţa socială, întrucât alerta de epidemie de coronavirus este încă în vigoare.

Întrebat într-un comentariu de ce nu poată mască, Ciolacu a răspuns „Masca este obligatorie doar in spatii inchise. Ar fi bine, insa, daca s-ar publica totusi acel ordin in Monitorul Oficial dupa o saptamana….”.

În plus, în fotografie apare un grup mai mare de opt persoane, ceea ce contravine normelor prevăzute în legea stării de alertă.

Marcel Ciolacu nu este la prima apariţie publică fară mască:

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a comentat criticile primite pentru ca nu a purtat masca de protectie, luni, in Parlament. Ciolacu a adăugat că a vrut să transmită că are cu adevarat „o suferință la nas”.

„Sub o formă de glumă, am vrut să transmit (n.r luni, în Parlament) faptul că am o suferință la nas! Am o deviație de sept, depistată cu adevărat, în urma unui control medical efectuat cu ocazia leșinului”, a precizat Marcel Ciolacu, potrivit Antena 3.

 

Inchide