Alertă cu bombă la o bancă din București. SRI: „Amenințarea nu se confirmă”

Redactor:
Gandul
Alertă cu bombă la o bancă din București. SRI: „Amenințarea nu se confirmă”

Un bărbat a sunat, marți, la 112, și a anunțat că într-o bancă din București există o bombă. Poliția și echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informații (SRI) s-au deplasat la fața locului și au făcut verificări, a anunțat Serviciul Român de Informații (SRI). În urma investigațiilor, amenințarea cu bombă s-a dovedit că a fost falsă. 

„Amenințarea nu se confirmă. Investigația pirotehnică s-a încheiat fără elemente de interes”, anunță SRI.

„Alertă cu bombă la un sediu de bancă din București. Un bărbat a sunat la 112. Echipa pirotehnică din cadrul Brigăzii Antiteroriste se află la fața locului, împreună cu Poliția și se iau măsurile necesare de verificare”, a fost anunțul inițial.

Personalul băncii a fost evacuat, transmite Poliția Capitalei.

„Astăzi (marți – n.red.), prin apel 112, reprezentantul unei bănci a anunțat că a fost informat de un bărbat că a auzit o discuție, în care o persoană afirma ca la sediul unității bancare, din Sectorul 2, este un dispozitiv exploziv”, conform Poliției București.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, ai Brigăzii Rutiere, precum și din cadrul Serviciului Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române, fiind executate măsuri din competență.

„Personalul unității a fost evacuat”, anunță polițiștii Capitalei.

Inchide