Victima măcelului din Chiajna, transferată la un spital din străinătate pentru o operație de reconstrucție facială! Agresorii – membri ai temutului clan Litrașu – n-au fost găsiți nici până acum (SURSE)

Redactor:
Andrei Dumitrescu

Unul dintre cei doi bărbați măcelăriți în urma altercației de la sfârșitul lunii trecute din comuna ilfoveană Chiajna s-a transferat la un spital din străinătate după ce oasele feței i-au fost zdrobite. În același timp, liderul grupării care a planificat atacul și unul dintre complicii săi nu au fost, deocamdată, capturați de polițiști.

Comuna Chiajna a fost zguduită, în seara zilei de 23 iulie, de un scandal deosebit de violent, după ce gruparea condusă de temutul interlop Costel Constantin Raiciu, zis Costeluș Litrașu, sau Mucea, a atacat doi bărbați dintr-o grupare rivală.

Însoțit de aproximativ 30 de oameni, între care și un văr de-al său, Sorin Raiciu, Costeluș a organizat o ambuscadă în urma căreia mașina în care se afla rivalul său, Liviu Iordan, care era însoțit de prietenul său Călin Pană.

După ce au tras în autoturism cu un pistol cu bile, s-au năpustit asupra celor doi cu bâtele. În plus, atacatorii ar fi folosit inclusiv săbii și cuțite. Pană, care este, la rândul său, văr al lui Litrașu a scăpat mai ieftin, în timp ce Iordan, adevărata țintă a bătăușilor, a fost linșat.

Acesta a fost transportat la spital în stare foarte gravă și a fost în comă indusă, pentru ca inima lui să nu cedeze din cauza durerilor provocate de fracturi.

Ulterior, polițiștii ilfoveni au deschis, pe numele interlopilor Costel și Sorin Raiciu un dosar pentru tentativă de omor deosebit de grav, însă cei doi apucaseră să fugă și au fost dați în urmărire de anchetatori, care, deși au făcut mai multe percheziții, nu au reușit, deocamdată să dea de urma lor.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru GÂNDUL.RO, că Liviu Iordan ar fost externat la cererea lui, și ar fi părăsit țara pentru a se trata la o clinică din străinătate.

Iordan are maxilarul fracturat și pomeții distruși

Sursele citate susțin că acesta a plecat să-și facă o operație de refacere facială după ce oasele feței i-ar fi fost sfărâmate. eL ar fi suferit o triplă fractură de maxilar, iar pomeții i-ar fi fost distruși. Potrivit unor surse din Poliție, între Costel Raiciu, zis Litrașu sau Mucea și familia Iordan exista o dușmănie mai veche, generată de lupta pentru putere asupra lumii interlope din Chiajna.

Scandalul din 23 iulie ar fi izbucnit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, generate de unele interese imobiliare. Pe acest fond, cu două zile înainte de producerea „măcelului”, Costeluș Litrașu i-ar fi dat un pumn lui Liviu Iordan, într-un moment în care acesta nu se aștepta. Ulterior, mai mulți oameni din subordinea bărbatului lovit l-ar fi găsit pe Litrașu și l-ar fi fugărit, după ce, inițial, ar fi scos cuțitele. Ca urmare, acesta din urmă a pus la punct un plan prin care să se răzbune în mod exemplar.

Inchide